sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Villakangastakin pelastusoperaatio ja shoppailua

Viime viikot on menneet hujauksessa ja koulutehtävien parissa on tullut vietettyä tunti jos toinenkin. Töissäkin olen joutunut olemaan tavallista enemmän, joten tällainen ihana rauhallinen myöhään nukuttu-montakuppiakahvia-aamuauringosta nauttimista- viikonloppu tuli niin tarpeeseen!

 Mulla on tämän vuoden jälkeen lähes kaikki kurssit sitten suoritettuna yliopiston ostalta ja ens vuonna on sitten enää graduhommat jäljellä. Tavallaan opiskelu ottaa niin päästä, eikä huvittais kuluttaa koulunpenkkejä enää yhtään lisää. Toisaalta en tunne olevani täysin kypsä vielä kokopäiväiseen työssäkäyntiin enkä todellakaan tiedä, missä viihtyisin 8-16 viisi päivää viikossa!  Ainut järkevä ratkaisu, joka sopis mun luonteelle olis yksityisyrittäjä, mutta keksippä siitä sitten joku upea bisnesidea yhdeltä istumalta. :D

Olen tasapainottanut esseiden kirjoittamista Aliexpressiä selaamalla ja innostunut tilaamaan sieltä pitkästä aikaa vaatteita. Monta tilausta on tälläkin hetkellä matkalla mun luo ja erittäin jännittynein mielin saa odottaa, muistuttavatko vaatteet yhtään esittelykuviaan. Näin kiinamuotiin tutustuneena voin sanoa, että asia ei yleensä ole näin. ;D  (tässä vanhassa postauksessa esimerkki)

Tässä hauska boheemihenkinen kesämekko jäätävän kokoisilla hihoilla juurikin AliexpressiltäPaksumpia talvitakkeja juuri kaappiin laittaneena on täytynyt ottaa kevyempää puettavaa esille.
Mulla on tällainen harmaa Zaran villakangastakki, joka on viime aikoina jäänyt vähemmälle käytölle ruman nukkaantumisen takia. Jotenkin tulee niin epäedustava olo nukkaantuneissa vaatteissa ja yleensä mun vastaus tällaiseen on heittää yksinkertaisesti vaate pois. 

Jotain pieniä nukkia nyt saa helposti jollain nukanpoistokoneella pois, mutta järkyttävän metelin, vaatteen reikääntymisvaaran ja laitteen kuumenemisen takia en ole mitään isompia projekteja uskaltanut sillä tehdä. 

Iltalehdessä oli tässä yks päivä aivan super iisi vinkki villapaidan uudistamiseen uudella terävällä partahöylällä. Koska ajattelin tämän tepsivän myös takkiin, niin kokeilun kautta tuli huomattua, että tätä mahtavaa vinkkiä tulen käyttämään tästä eteenpäin kaikenlaisille villavaatteille!

Et tarvitse kuin terävän höylän ja hellät otteet. Sitten vaan sheivaamaan!

Takki ennen käsittelyä ärsyttävän nukkaantunut

Hiha käsittelyn jälkeen uuden veroisena! <3

/Marjo

2 kommenttia:

  1. Cool!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Mistä ne sun puhelimen kuoret on mitkä näkyy sun uusimmassa ig kuvassa?!:)

    VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!