tiistai 12. tammikuuta 2016

NYX Tame & Frame Brow Pomade


Kulmakarvat taitavat olla mulle ikuinen pakkomielle ja loputtoman testailun kohde. Kuten huomaa täältä ja täältä ja täältä.


Harva tämän päivän kosmetiikkabloggaajista tai Youtube kosmetiikkaguruista on jättänyt testaamatta äärettömän suositut Anastasia Beverly Hills kulmakarvatuotteet. Brow Wiz ja Pomade ovat tämän hetken kovimmat hitit kulmakarvamarkkinoilla. :D Tuuheat, viimeistellyt ja täyteläiset kulmakarvat eivät vieläkään ole out ja hyvä niin.

Ihan mielenkiinnosta halusin tilata Anastasian kulttituotteelle vaihtoehtoisen kulmavärin. Melkeen kolmenkympin hinta ei houkuttele pienen purkin tilaamista, jossei tuote edes sovi väriltään tai näyttää omissa kulmissa aivan epäluonnolliselta. Niinpä päädyin tilaamaan NYX:n version tästä vahamaisesta kulmaväristä. Ulkonäkö on hyvin samanlainen molemmilla purkeilla, mutta NYX:n hinta vain 7,5€ Feelunique:lla eli todella paljon edullisempi.

Tärkein kysymys tässä sitten lienee, oliko NYX:n tuote aivan surkea?
No ei todella!!!! 

NYX:n Tame & Frame Brow Pomade on jäänyt heti oston jälkeen joulun tienoilla päivittäiseen käyttööni. Tuotetta kuluu minimaalisen vähän kerrallaan ja menee kyllä pitkä aika ennen kuin tarvitsee uusia tämän likan kulmakarvavälineistöä. Väri ei paakkuunnu rumasti vaan jättää kivan "läpikuultavan" lopputuloksen, jos väriä sivelee vain vähän esimerkiksi kulmakarvojen alkupäähän nenänvarresta lähtien. NYX:iä saa muuten myös Pretty.fi:stä Suomesta alle 12€ hintaan.
Lähtötilanne


Lopputulos

JEE!!4 kommenttia:

 1. Hmm pitäisköhän itekin testailla tota NYX.n kulmaväriä jos sillä kerran saa noin kivat kulmat tehtyä!!<3 Eikä toi hintakaan pahalta vaikuta! :D
  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Täähän vaikuttaa kivalta tuotteelta! Itse oon nyt vajaan vuoden ajan käyttänyt just Dipbrow pomadea Anastasialta mutta jotenkin tuntuu ettei sillä saa ollenkaan tehtyä hillittyjä kulmia.. Meinasin seuraavaks ostaa sen kynäversion mutta ehkä tää vois olla kans yks vaihtoehto! :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
 3. Ah nyxin meikit!! Niihin iskee kans hamstraushimo kun kaikki niitä kehuu niin kovasti :)

  VastaaPoista
 4. Tää on musta kyllä hyvä tuote siihen, että väri ei ole mikään hirveän raju ja kulmat jäävät suht lempeän luonnollisiksi!! :D <3

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!