tiistai 3. marraskuuta 2015

St. Moriz Dark Mousse vs Vita Liberata Dark MousseKoulukiireet on painaneet tätä neitokaista, joten bloggaamiseen ei ole ehtinyt keskittyä pariin viikkoon, hehee :D Mut nyt ollaan takaisin entistä ehompana! Eipä keretty lopulta edes mennä Indiedaysjuhliin Helsinkiin Halloweenina, joten sekin nyt sitten jäi tällä kertaa kokematta. Harmi sinänsä!


Nyt kuitenkin itseruskettavien pariin. 

Olen testannut tässä ahkerasti Vita Liberata:n itseruskettavaa moussea sävyssä Intense Dark. Tämä tuote vastaa lopputulokseltaan hyvin paljon St. Morizin moussea vastaavassa sävyssä Dark. Vita Liberata:n tuotteissa on 80% luomuraaka-aineita ja tuotteet myös hoitavat ihoa Aloe veran lehtiveden avulla. Vita Liberata:n tuotteet ovat useiden suosikkeja, joten kovan kilpailijan St. Moriz näistä saa!

Tästä pääset postaukseen St. Morizin testauksestaVita Liberata, plussat ja miinukset:


- tuoksuu aluksi iholla etikan ja kanelin sekoitukselta eli todella kummalliselta / + tuoksu onneksi häviää heti tuotteen kuivuttua
- hinta suolainen 30,90€
- purkki kiertyy helposti auki ja vuotaa täten helposti

+ rusketus selkeästi tasaisempi ja kuluu pois tasaisemmin iholta kuin St. Moriz
+ ei tahri lakanoita ruskeaksi oikeastaan yhtään
+ rusketus väriltään syvä ruskea kuten paketti lupaa
+ ei taita oranssiin
+ iholle levitettäessä väri ei yhtä suttuinen kuin St. Moriz:lla
+ tuotteen levityksen jälkeen voi vaikka häippäistä lähikauppaan ja väri on kuitenkin suht normaali ruskettunut jo heti alusta, eikä tunkkainen ja likainen.
+ tuntuu hoitavammalta iholla kuin St. Moriz
+ kestää nätin näköisenä lähes viikon
Yleisilme on hyvin tasainen, vaikka
pienen pieniä rajoja kuivimmissa kohdissa ihoa. Siksipä iho kannattaa kuoria erityisesti polvista, kyynärpäistä ja käsistä.
Ei yhtään rumia rajoja kaulassa
St. Moriz plussat ja miinukset

+ tuoksu neutraali hyvä heti alusta
+ hinta super edullinen 8,90€
+ kaunis pakkaus
+ Iholla väri heti levitettäessä niin tumma, että näet hyvin, missä tuotetta jo on

 - väri levitettäessä tosi tumma, etkä voi lähteä värin vaikuttaessa mihinkään, josset halua näyttää multakasassa pyörineeltä. 
- sotkii helpommin lakanat ja vaatteet kuin Vita Liberata - ainakin, josset anna tuotteen imeytyä kunnolla
- kestää mulla maksimissaan 3 päivää hyvännäköisenä ja syvänä rusketuksena, viikon jälkeen sävy jo melko laikukas, joten käytön ylläpito tärkeää
- alkaa helposti kuoriutua kaulan alueelta rumasti pois 

Johtopäätökset:


St. Morizia suosittelen aloittelijoille ja niille, jotka jaksavat levittää sävyn tarkasti sekä kuoria ihonsa hyvin. Tuote ei ehkä jätä iholle yhtä tasaista lopputulosta kuin kilpailijansa, mutta veikkaan, että tarkemmin levitettäessä tulos on lähestulkoon yhtä hyvä! 

Vita Liberata sopii taas mielestäni niille, jotka haluavat panostaa laatuun, eivätkä jaksa miettiä levitystä liikaa. Jos haluat vielä kestävämmän lopputuloksen, niin osta tämä!

Epäilen, että toisen käyttäjän ja ihotyypin kanssa mielipiteet saattavat olla jopa päinvastaiset, mutta mun suht normaalin ihotyypin kanssa sanoisin paremmaksi Vita Liberatan juuri tälle omalle iholleni.
Molemmat kyllä ovat mielestäni toimivia ja omissa hintakategorioissaan parhaita! :) 

Kolminkertainen hinta kuitenkin vaikuttaa ostokäyttäytymiseeni sen verran, että luultavasti tulen pitämään tästä lähtien molemmat itseruskettavat vuorotellen käytössä. Hienompiin juhliin vähän fiinimpää Vita Liberataa ja muuten sitten St. Morizia bile-iltoja koristamaan. ;)


Vita Liberata:sta kiinnostuneet suosittelen kurkkaamaan tämän Saara Sarvaksen huipun postauksen aiheesta!


- Tuotteet saatu blogin kautta - 

1 kommentti:

  1. Voiko Vita liberatan moussea käyttää kasvoille? Käytitkö siis itse :)

    VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!