perjantai 20. marraskuuta 2015

Hello pikkujoulukausiJess, vihdoin monen tentin rupeama takanapäin ja nyt saa vähän chillata viikonloppuna. Se tuleekin tarpeeseen, kun Indianan luomuksia saa pestä ja korjata. Ja niitähän muuten riittää ihan vaikka sohvasta aloittaen. :D

Viime viikonloppuna olin laivalla töissä pitkästä aikaa. Laivatyössä hiusten peseminen on muuten sairaan ärsyttävää, joten mulle pelastus on löytynyt kuivashampoista. Ihan ehdottomiksi lemppareiksi on tässä lähiaikoina tulleet Colab - kuivashampoot. Sain jokunen viikko sitten testiin London, New York ja Paris - tuoksut ja ovat muuten ihan mielettömän tehokkaita ja hyväntuoksuisia. Yleensä kuivashampoista jää sellainen vaalea läikkä, joka täytyy harjata pois, niin näistä ei ole jäänyt kertaakaan mitään jälkeä ja teho on ihan super!! Nämä jäävät kyllä käyttöön! :)


Nythän on pikkujoulukausi parhaimmillaan, mutta mulla ei kerrankin ole yksiäkään kunnon pikkujouluja suunniteltu. Täytyykin varmaan itse keksiä jotain pirskeitä jonnekin. Ainakin 25.12 on viimeistään meidän perinteiset joulujuhlat Kokkolassa jossei mitään muuta kekkaa. :)

Pikkujoulupukeutuminen on mulle ominta, kun saa pukeutua säihkyviin asusteisiin sekä tehdä upeat smokey eyes -meikit. Kultainen glitter on ihan mun juttu sekä erilaiset fiinit kankaat nahasta vaikka pitsiin saa asustettua juhlakelpoiseksi näyttävillä koruilla.

Kesällä samanlainen pröystäily ja barokkihenkisyys ei kiehdo, kun raskaat meikit ja korut jotenkin tekevät tyylistä silloin tunkkaisen. Sama asia hajuvesien suhteen muuten. Heti kun päivät alkavat lyhentyä, niin mun hajuvedet muutuvat lennosta raskaimmiksi ja lämpimämmiksi. Pitkät hihat ja sukkikset ovat ehdottomasti mun juttu myös, koska kesäiset mekot tuntuvat niin alastomilta enkä ole paljastelijatyyppiä. Ihan täysmustat asut ovat mielestäni aika tylsiä, jossei niitä osaa asustaa erityisen hienosti. 


Tässä musta just sellanen massasta poikkeava upea pikkujoulutyyli *Espritiltä:
Tässä myös vuoden takainen postaus talvityyleistä :)

Itse, jos olisin nyt menossa pikkujouluihin, niin ottaisin mallia lätkävaimoilta - kuulitte oikein ;)
Mä rakastan tietynlaisia realitysarjoja vastapainona muuhun arkeen ja varsinkin Lätkävaimot oli kiva sarja, vaikka eka tuotantokausi päättyikin jo kahdeksan jakson jälkeen. Maripier Morin, eli Brandon Prustin tyttöystävä oli musta kyseisessä sarjassa erittäin kaunis ja upea ilmestys tyttömäisyydellään sekä omaperäisellä ulkonäöllään. Maripier inspiroi mua paljon pukeutumisellaan kuten näissä alla olevissa kuvissa:

Tuon nahkahameen, valkoisella yläosalla ja tummilla huulilla pukisin vaikka heti!(Kuvat: Pinterest)

Mahtavaa viikonloppua kaikille! <3


/Marjo
3 kommenttia:

 1. jeij! nice to see you /,,/
  saako tota colab.ia kampaamoista vai täytyneekö tilailla?
  täälä meni yhet pikkujoulukemut harakoille ku meiä nanny ei ollu käytettävissä sillon. Mut isäntä lupas kyllä viiä mut safkaa ja bailaa vaikka kaksistaa ennen joulua joku toinen kerta <3
  jouluki muuten on ihan kohta 8o
  mulla meni ihan ohi toi lätkövaimot, muutaman jakson katoin mut en kerenny seuraamaan. oon sitä jo ite ni ei tarvinu tvstä katella :'D
  täytyypä lähteä googlettelemaan tätä naishenkilöä ja tsekkaama mimmone tyyli sieltä löytyy, näin tylsän lätkäleski illan ajanvietteeks ;)
  Lovely indiana and u!
  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan ja toivottavasti joulun vietto ja uv sujui kivasti! ;)

   Tota colabia näin muuten just tässä yks päivä muistaakseni Sokoksella! :)

   Poista
 2. LOVE ALL THE LOOKS!

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!