keskiviikko 14. lokakuuta 2015

MUA meikkejä testauksessa


Olen törmännyt lukuisiin kehuihin brittiläistä MUA eli Make Up Academya koskien. Erityisesti huulipunat ja luomiväripaletit ovat saaneet suurta kiitosta osakseen ja jotkut ovat verranneet näitä paletteja jopa Urban Decayn Naked -paletteihin. Monet ovat nimittäneet niitä jopa yhdenvertaisiksi. Tällaisia ylistyssanoja kuullessa täytyi tottakai saada näitä tuotteita itsekin kokeilla! Parasta näissä meikeissä on kuitenkin hinta. Alla oleva luomiväripaletti maksaa tosiaan sen ja huulipunat sen  eli aivan järjettömän vähän!!Luomiväripaletti sävyssä Undress me too. Ruskeita, kullanhohtoisia ja nudeja sävyjä. Sekaisin samettisia ja glittervärejä. Oikeasta laidasta löytyvällä mustalla häivytyksellä/rajauksella saa tästä upeat juhlameikit aikaiseksi!
Päivämeikissä testauksessa luomivärit ja postauksen lopulta löytyvä kulmakynäToinen luomiväripaletti sävyssä Undressed on hyvin samantapainen kuin ylläoleva Undress me too -paletti, mutta tässä oli muutama kaunis roosaan taittava nudeväri, jotka oli pakko saada ;) Lopussa myös muutama harmaa sävy, jotka sointuvat kauniisti roosan kanssa yhteen!Sitten tilasin vielä:

Tummanruskea kulmakynä vahamaista väriä, jota saa toisesta päästä löytyvällä harjalla häivytettyä kivasti
Väritön puuteri laukkupuuteriksi
Poskipuna sävyssä Candyfloss syys- ja talvimeikkiin sopiva kylmä roosa
Mattapinnan antava primer meikin alle t-alueelleHuulipuna sävyssä Mulberry, kaunis kermainen violetti <3Huulipuna sävyssä 1 tummanpunainen, syksyinen, elegantti ja kosteuttava huulillaRoosa nudepuna sävyssä Bare 14 Sävy 13 veriappelsiinin punainen, häivähdys oranssia. 
Kirkas ja herkullinen väri


Kaikki tämän postauksen meikit postikuluineen maksoivat tosiaan sen 29€. :)
Olen niiiin tyytyväinen!/Marjo

8 kommenttia:

 1. Nice! Kävimpäs tänään siellä bodyshopissa ;) nyt on meikkivarastoa täydennetty syksylle ja alkavalle talvelle! syyshehkua poskiin ja huuliin ^^
  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mainiota!! Syksyllä ja talvella sitä extrasäihkettä ainakin tarttee :D

   Poista
 2. !!!!! Nuo on kaikki niiin hyviä! Varmaan itekin kohta alan katseleen sieltä jotain kun kaveri ois tilaamassa ja nyt aloin himoitsemaan noita luomiväripalettien sävyjä!!! :D Mulla on yks tollanen paletti, mutta aika erilaiset sävyt ja AAAA nuo sun on aivan ihanat :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kattellu nyt youtube videoita, mis käytetään sellasta herkullisa persikkaa! Sellasen sävynen paletti on saatava seuraavaks >:DD

   Poista
 3. Hei! Kiitti vinkeistä, meikit vaikuttaa mahtavilta, varmaan täytyy laittaa itsekin tilaukseen;p Kauanko näissä oli toimitusaika sulla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii! Ovat kyllä tosi hyviä! :) Mulla oli about viikko näillä toimitus!

   Poista
 4. Heippa! Inspiroiduin tästä sun blogi jutusta niin et innostuin itsekkon tilaamaan MUA:lta. Rupesin vaan miettimään tilatessa että kumpaa postitustapaa käytit? Kalliimpaa vai halvempaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks, sun kommentti on mennyt multa aivan ohi!! Mutta käytin siis edullisempaa postitustapaa! :)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!