tiistai 13. lokakuuta 2015

Cloud Nine White Touch


Mun ehdottomasti rakkain ja tarpeellisin kauneudenhoitoon liittyvä tavarani hajosi tossa jo jonkin aikaa sitten eli Cloud Nine suoristusrauta. Olen tässä kärvistellyt ilman suoristusrautaa jo pitkän aikaa. Uuden raudan tilaaminen on venynyt, koska en yksinkertaisesti ole osannut päättää, minkä suoristusraudan valitsen. Lopulta vertailtuani ja punnittuani eri vaihtoehtoja päädyin vanhaan ja luotettavaan Cloud Nine merkkiin. En kuitenkaan tällä kertaa viitsinyt tilata prikulleen samaa rautaa, joka mulla on aiemmin ollut, vaikka ehdottomasti paras suoristusrauta onkin. Vaihtelu virkistää - siispä päädyin Touch - malliin. Touch on samankokoinen ja lähes samanpainoinen kui perinteinen malli. Pohdin kauan GHD:n uutuuksien ja Cloud Ninen välillä, mutta koska GHD:lla ei ole lämmönsäätömahdollisuutta, tilasin lopulta C9-raudan. 

HQ-hairilta tilaus saapui viikossa ja briteistä ei tule tulleja, joten aina parempi! Vaikka rauta saapui briteistä, on sillä EU-töpseli, joka paljastuu brittiplugin alta yhden ruuvin pois ottamalla. Briteistä tilaaminen kannattaa, sillä hinnat ovat järkyttävän paljon edullisemmat siellä ainakin tämän merkin kohdalla. :) Lookfantastic.comilta olen myös tilannut usein suoristusrautoja ja nekin ovat siellä super edullisia ja lisäksi saa ilmaiset toimitukset briteistä!

Päätökseni laadukkaan C9 -raudan tilaamiselle perustin sille faktalle, että Cloud Nine suoristusrauta on ollut parempi kuin aikaisemmin omistamani GHD ja siksi halusin pysyä tämän merkin parissa. Halusin raudalta myös jotain säätömahdollisuutta mutta myös laadukkuutta, tehoa ja kivan ulkomuodon. White Touch täytti kaikki vaatimukseni! Jostain syystä uskon näiden kampaamotasoisten rautojen olevan markettirautoja parempia, vaikka nykyään monet markettiraudat ovatkin erinomaisia. :)

White Touch - raudan ulkomuoto on lähes identtinen perinteisen mustan mallin kanssa. Ainoastaan väri on valkoinen ja lämpöasteikko digitaalinen. Lämmönsäätömahdollisuuksia on kaksi 165° tai 195° ja lämmönsäätö tapahtuu koskettamalla rautoja yhteen kolme kertaa. Olen kokeillut molempia lämpötiloja hiuksiini ja molemmilla hiukseni suoristuvat oikein hyvin. Kihartamiseen käytän kuitenkin korkeampaa lämpöä, että suortuvat pysyisivät kiharrettuna pidempään. En siis tarvitse tätä suurempia tai pienempiä lämpötiloja. Hiuslaatuni on kaiken lisäksi karhea ja paksu, joten tämä rauta takuulla tepsii myös hennommille hiuksille. Turha siis paahtaa tukkaa yli 200° lämpötiloilla.


Loistopuolia tässä raudassa:

Supernopea lämpeneminen (10sek)
Automaattinen sammutus (30sek käyttämättömänä)
Kaunis ja käteen sopiva ulkomuoto
Kiiltoa tuovat mineraalilevyt
lämmönsäätömahdollisuus
matkusteluun sopiva sähköjännite
ei turhia säätönappeja / käynnistyspainiketta

Mukana tuli mainio lämpöpussukkaJiihaaaa =))

Pari kuvaa menneiltä päiviltä:

Tällä viikolla tulossa testauskokemuksia itseruskettavista, joten olkaa kuulolla ;)


/Marjo

1 kommentti:

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!