keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Tervetuloa syksy


Arki rullaa tällä hetkellä vahvasti meidän hurttiksen ympärillä ja häntä kunnon koiraneidiksi kasvattaessa. Podengo on rotuna melko vaativa ja itsepäinen, joten homma ei ainakaan lopu kesken. Toisena hetkenä Indy on herttainen ja ystävällinen kuin lauhkea lammas ja iltavillin sattuessa mikään ei säästy näiltä leuoilta. Tabascoa kaikkiin nurkkiin ja muuhun purtavaksi kelpaavaan levittäessä vähän meinaa hymyilyttää kuinka erilaisia koiranpennut ovat. Meidän Lilli ei koskaan hajottanut tai purrut mitään pienenä kun taas Indyllä se näyttää olevan ennemminkin elämäntehtävä. :D


Mä olen siirynyt syksyisiin fiiliksiin nyt kertaheitolla, kun googlailen uusia syysvaloja ja tuoksukynttilöitä netistä sekä punkku maistuu valkkaria paremmalta. Ekaa kertaa kaivoin kaapista paksumman takin, kun aamuisin koiraa ulkoiluttaessa syksyinen kirpeys iskee kunnolla luihin ja ytimiin. 

Pimeän vuodenajan lähestyessä oli aika päivittää meidän kahvikone vähän laadukkaampaan. Loistava  vehje on tähän asti kyllä ollut tämä Delonghin yhdistelmäkeitin vaikkakin maitovaahdon teko tuottaa hirveitä ongelmia mulle. Espresso ja tavallinen kahvi ovat tällä ainakin oikein herkullisia! :)

Tämän vekottimen hankintaan mua taisi vähän innoittaa meidän uusi iltavillitys - Netflixin loistavat dokkarit maailman huippukokeista orjatyövoimaan ja psykedeelisiin lääkkeisiin. Aina ei jaksa katsoa pelkästään kaiken maailman diipadaapaa vaan joskus voi tv:tä katsoessa myös sivistää itseään ihan huomaamattaan. Tänään onkin vuorossa halpamuotiketjuja (The True Cost) koskeva dokumentti. Saapa nähdä tuleeko oma ostokäyttäytyminen tai ajatukset muuttuman sen katsomisen jälkeen.
Viikonloppuna käytiin Emmin kanssa muutamalla lasillisella ja alla oleva kesäinen combo vaihtuikin aika äkkiä syksyiseen versioon karvaliiveineen. :D Jos jotain positiivista täytyy syksystä sanoa, niin ihana kyllä välillä käyttää muitakin kuin kesävaatteita.

Vastaavanlainen Croptop muuten tässä


/Marjo


4 kommenttia:

  1. Meilläkin on 3kk vanha koiranpentu joka on ottanut tehtäväkseen purra kaikki tavarat rikki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikäää :D Voi vitsit, mutta on ne kyllä niin ihania, vaikka välillä meinee hermo mennä, kun macin laturit on koko ajan vaarassa ja sama kaikki kengännauhat on parhainta herkkua!! :D

      Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!