perjantai 18. syyskuuta 2015

Hohdepuuterien aatelia


Bodyshopista tarttui tänään mukaan Holy Grail kuultotuote rikki menneen H&M version tilalle. Tämä pakkaus on mielestäni todella kaunis ja olen muutenkin aina pitänyt Bodyshopin tuotteita erittäin laadukkaina! Varsinkin nämä kuultotuotteet ja siveltimet ovat aivan mielettömiä. 

Olen ostanut varmaan 10 vuotta sitten siveltimiä Bodyshopista ja ne ovat vieläkin täysin toimivia ja mun jokapäiväisessä käytössä. Eivätkä näytä kulumisen merkkejä yhtään. Olen kokeillut kavereilta ja itsellänikin on monen muun merkin siveltimiä, mutta olen sillä kannalla, että Bodyshopin tuotteet päihittävät monet paljon kalliimmat merkit hintalaatusuhteellaan.


Tämä alla oleva tuote on niin lumoava kasvoilla. Ihana shamppanjan ja persikan hohde tuo glamouria poskille. ;) Koostumus on sopivan hienojakoinen, jotta kasvot eivät näytä glitterissä uitetuilta vaan raikkailta.

Tuote löytyy täältä!

H&M uudisti juuri meikkituotteitaan ja hinnatkin näyttivät olevan kohonneet reilulla kädellä. Vertailun vuoksi H&M kulttimainetta kantava kulmakynä maksoi ennen sen 1,95€ kun tänään samainen kynä näytti olevan 4€ vähän uudistuneella ulkomuodolla. 

Nohh, tummanruskea matta luomiväri ja kulmakarvasivellin saivat kuitenkin kodin minulta ja ensi kokeilun jälkeen en voi kun suositella näitä. Älyttömän hyvä sivellin ja millin tarkkaa jälkeä! Puuterimaista kulmaväriä levittäessä tarvii sivellin olla just eikä melkeen oikean pehmoinen ja muotoinen ja tämä H&M sivellin on loistava. Kyseistä väriä ei siis ole näissä kulmissa vaan kokeilin tuotetta kuvien ottamisen jälkeen, kun huomasin edelliset kulmat vähän kuluneiksi. :D

Kolmas ja varmaan mielenkiintoisin ostos tälle päivälle oli piirustussetti. Olen viimeksi tarttunut piirustustarvikkeisiin vuosia sitten ja haaveillut niiden hankinnasta iät ja ajat. Meinasin napata akryylimaalaussarjan, mutta ajattelin kuitenkin aloittaa hiiliväreillä näin iisimmin ensimmäiset tuherrukset. Rentouttavaa ja inspiroivaa kuin mikä! <3
Mitä parhainta ja rentouttavinta viikonloppua kaikille! 


/Marjo

4 kommenttia:

 1. mightbe et tää nainen menee bodyshoppii ensviikolla :D!

  mäki tykkään piirtää. kuvis on ollu aina 10 koulus :D piirtelin kotonaki vielä 5vuotta sitte ku veli oli pieni, ni piirsin senkaa monesti yhdessä. mut oot oikees et se on asia mitä harvemmin alkaa iteksee näi isona tyttönä tekemää ;) mut kuinka ihanaa se onkaa ku siihe kynään joskus tarttuu!
  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli se sillon koulus 10, mutta ei takuulla enää :D :D Kaikki luova työ tekee kyllä hyvää sielulle. =)

   Poista
 2. vau! ompa sulla tosi hyväkuntonen iho! olispa itelläki :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ei se niin hyvä oo ilman meikkivoidetta. ;) Parempi kuitenkin yrittää käyttää kevyitä tuotteita ja antaa kasvojen hengittää =)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!