keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Fall Decorating Ideas
Hellou ja mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Tänne kuuluu oikein hyvää. Olen tehnyt nyt jo pari viikkoa innokkaasti kotipilatesta ja muita kotijumppia makkariin piiloutuneena riiviökoiralta. :D Vitsi, että pilateksesta tulee hyvä olo!! 

Mä kävin eilen hakemassa itselleni uuden syyshuivin, kun Acnen harmaa versio tuntuu niin synkältä tummien hiusten kanssa! Sairaan ärsyttävää hiusvärin muuttuessa tuntuu että tarttis muuttaa koko vaatekaappi hiuksiin sopivaksi. :D Kunnon first world problems...

Tässä on meidän olohuone tällä hetkellä.
Haluaisin tähän aika paljon muutosta. Uusia sohvatyynyjä on jo tulossa, mutta sohvapöytä saisi myös lähteä ja joku sirompi sopisi paremmin meille. Mua on alkanut myös kyllästyttämään tuo matto, kun se tuo niin paljon synkkyyttä tummalla värityksellään.Tässä mun tarvekollaasi syyshankintoja :)

//Marjo

8 kommenttia:

 1. inspistä mullekki pukeutumiseen,kiitos! :*
  teil on kaunista. myös aika valkeaa kuten meillä, mut ei mikää sairaalameininki.
  tykkään myös pienestä ehkä hieman itämaisesta vivahteesta sun sisustustyylissä, kuten se saippuakuppi tai tuo matto :)
  mul on tulossa ellos home ekeby-villamatto. oon kuolannu sitä jo kauan ja nyt päättäny ostaa sen :D
  alkaa kohta harmittaa ku en voi laittaa sulle kuvakommentteja :D
  toi sun suunnitteilla oleva sohvapöytä on makee!
  meillä on kodissa tammipuuta valkoisen kontrastina, ruokapöytä ja yksi senkki.
  ja tammipuun kanssa sopii musta myös kontrastiväriksi. kuten hayn tray - tarjotinpöytä joka on myös mul hankinnan alla :) sehä on vähä saman henkinen ku toi sun valkkaama sohvapöytä (y) :)
  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea sisustus on ehdottomasti mun juttu! Ei kuitenkaan ihan täysin sairaalameininki kuten sanoitkin. :) Monesti tosin muunlaisia sisustuksia ihaillessa sitä alkaa haaveilemaan ties mistä muusta sisustustyylistä, mutta onneksi olen pitäytynyt yhdessä ja samassa nyt hetken. että kokonaisuus pysyisi kunnossa! :D

   Ei vitsi olen kyllä ihaillut sitä mattoa ties kuinka monta kertaa itsekin! Muutenkin tollanen laadukas lämmittävä villamatto olis niiin ihana. :)

   Hayn tray- pöytä on myös aivan super chic! En ole siitä keskustellessa vielä päässyt miesvahvistuksen kanssa yhteisymmärrykseen, joten täytyy vielä vähän suunnitella, mihin päädytään. Tuo tänhetkinen on joku Jaakon vanha rotisko, joka on vaan jäänyt väliaikaisesta meille vahingossa. Haluan siitä äkkiä eroon!! :D   Poista
  2. tiedän mitä tarkotat että kokonaisuus pitää pysyä kasassa :D joskus meinaa käydä nii et muuttaa jonku pienen jutun ni siitä tulee dominoefekti!

   joo pistettii nyt sunnuntaina matto tilaukseen, sitä odotellessa <3
   -K

   Poista
  3. Tuo dominoefekti kuvaa niin hyvin sitä mitä tarkotan :D Parasta olla siis tekemättä suurempia muutoksia, ettei lopulta kaikkia tartte vaihtaa.. :D

   Poista
  4. yep! aina eka pitää kerran rehellisesti kysyä itseltä "Do I really have to..?" :'D

   Poista
 2. Aivan ihanan näköinen koti! Mistähän nuo kirjoituspöytä ja tuoli on ostettu? Mahtaisiko saada vielä jostain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! =) Tuo pöytä taitaa olla ihan perus Jyskistä hommattu, mutta ei mitään muistikuvaa, mistä toi tuoli oikeen on. :D Varmaan joku Jysk, Sotka, Asko, Isku, Kodinykkönen akselilla.

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!