torstai 6. elokuuta 2015

Viikonloppu Tallinnassa


Käytiin tossa pari viikkoa taaksepäin Emmin kanssa Tallinnassa viettämässä hemmotteluviikonloppu kahden kesken. Ohjelmaan kuului herkuttelua, skumppaa ja hotelliaamupaloja rakkaan ystävän seurassa. Ihanan konstailematonta yhdessäoloa ja nauttimista Viron kauniista arkkitehtuurista sekä tunnelmallisista pikkukujista vanhassakaupungissa.

Miten kiva paikka Tallinna onkaan viettää aikaa ja tarjoaa vielä mahtavat shoppailumahdollisuudetkin! Ruokakaupassa hehkutimme järjettömän suurta valikoimaa kaikkea maan ja taivaan väliltä sekä edullisia hintoja, Kaubamajassa vuorostaan oli suurimmat kosmetiikkavalikoimat, mitä olen koskaan nähnyt. Kertakaikkisen mahtavaa!! :)

Suosittelen kaikille myös mielettömän hienoa Radisson Blu Sky hotellia. Me varattiin hotellimme Hotels.com sivustolta ja päivitettiin perushuone business class-huoneeksi kertyneillä palkintoöillä. 21. kerroksen uskomattomat näköalat koko Tallinnan keskustan yli, loistava aamupala sekä henkeäsalpaava kattobaari, jossa sai myös hyviä drinkkejä, teki oikein gutaa. Tänne hotelliin myös käveli satamasta 15 minuutissa. Tämä on siis ennemmin bisnesmiesten ja aikuisten matkaajien hotelli kuin lapsiperheen unelmakohde. Nähtiin koko reissun aikana ehkä yksi vauva koko hotellissa ja oltiin oikein tyytyväisiä seesteiseen tunnelmaan.

Tallinnassa olisi voinut viettää vaikka kuinka monta päivää kauemminkin aikaa. Tutkittavaa ja katseltavaa jäi vielä vaikka millä mitalla. Tallinnan yöelämä jäi meille vähän vaisuksi, kun saavuttiin vasta sunnuntaina ja lähdettiin tiistaina takaisin Helsinkiin ja päädyttiin ihan ihme paikkoihin viettämään iltaa. Monet paikat olivat myös kiinni näinä päivinä, joka varsinkin kovanluokan bilehirmujen kannattaa huomioida.

Emmi ottamassa vähän kiksejä tyttöjen viikonlopusta :D

Yöpalaa baarin jälken suoraan hotellihuoneeseen tilattuna :'D
Vallan mainio ruokapaikka nimeltä Platz ihan keskustan kupeessa. Tämä kuvassa oleva burgeri kustansi 15€ ja oli aivan superhyvä kivan freessillä salaatilla ainaisten ranskalaisten sijaan. Napa halkesi tästä annoksesta, mutta oli vaan niin erinomaista, että täytyi vetää koko hamppari naamaan vaikka väkisin. :D


Radisson Blu Sky -hotellin upea kattoterassi
Katusekohvik baari vanhassakaupungissa Tallinnan kattojen yllä. Täällä oli myös erikseen vesipiippuhuone ja kiva ulkoterassi. Mukavan rento paikka!

/Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!