lauantai 22. elokuuta 2015

Uusi karvainen perheenjäsen


Joskus kaksi viikkoa sitten selattiin yöllä Jaakon kanssa koirailmoituksia Apulan sivuilta. Me ei oikeen olla päästy yhteiseen säveleen koirarodun suhteen, koska molemmat pitää niin erityylisistä koirista. Ollaan kuitenkin aina huviksemme kateltu koiria välillä ja kokeiltu vuorotellen käännyttää toinen toisemme tietyn rodun suhteen siinä onnistumatta. :D

 Jaakko ihailee mahdollisimman ruttuisia ja röhnöttäviä koiria, kun mä taas tykkään pienikokoisista ja sulavalinjaisista viipeltäjistä. Mulle on myös tärkeää rodun terveys enkä halua mitään terveyden kustannuksella jalostettua hurttista. Siksi meidän monen vuoden koirakuume ei olekaan saanut askelta mihinkään suuntaan. Eräs ilmoitus kuitenkin nappasi tällä kertaa molempien mielenkiinnon ja ajateltiin laittaa huvin vuoksi viestiä, jos ilmoituksen pentu oliskin vielä vapaana. Chänssit tuntuivat aika heikoilta, koska tämä ilmoitus ei ollut ihan uusimmasta päästä ja monen aikaisemman kokemuksen perusteella ilmoituksiin vastaaminen on erittäin heikkoa pennun tarjoajien suunnalta.

 Yhteydenpito pennun kasvattajaan onnistui kuitenkin mahtavasti ja pentu oli onneksi vielä vailla kotia. Eilen suunnattiin sitten Lohjalle iltasella ja napattiin useiden sähköpostien ja puheluiden jälkeen tämä kaveri mukaamme. Tämä kyseisen ilmoituksen pentu asustaa nyt meillä ja on meidän uusi perheenjäsen. Ollaan molemmat äärettömän iloisia tästä hellyydenkipeästä haukusta ja yritellään opetella koiranpentujuttuja pitästä aikaa uudestaan vaikka molempien kotoa koirat löytyykin. :) 

Tässä tulee siis meidän ihka oma Indiana eli Indy
Hän on Portugalin pieni sileäkarvainen podengo.

Indy on luonteeltaan valpas, iloinen ja aktiivinen, mutta myös kaikille ystävällinen ja kova röhnöttämään sohvalla jalat kattoa kohden. Tämä rotu on sopivan pienikokoinen ja muutenkin terveellä tavalla jalostettu. Hänellä on hassut vihreät silmät ja kokoluokka aikuisena on about 5kg. Meitä kiehtoi hänessä myös erityisesti itämainen mystiikka ulkonäössä mm. basenjimaiset ja faaraokoiramaiset piirteet.


Monen vuoden jahkailut ja ihastelut on vihdoin ja viimeinen ohi.
Tää tuntuu niin mahtavalta.


Tervetuloa kotiin neiti Indy! <3


Ekat askeleet uusilla kotinurkilla. Raukkaa jännitti ihan sikana!


Ekat pusuttelut


Nukkumaan mennään päivällä ja yöt riehutaan. :D


So happy :)/Marjo

9 kommenttia:

 1. So cute :)))

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. oi onnea uudesta perheenjäsenestä! <3
  ihana tyyppi ^^
  -K

  VastaaPoista
 3. Aww what a cute doggy, your beautiful :) Thank you for sharing this with us hun. Enjoy the rest of you week. Follow my blog if you want to enter my monthly give away, I pick 3-5 people each month.
  http://www.its-dominica.blogspot.co.uk
  http://www.its-dominica.blogspot.co.uk
  http://www.its-dominica.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
 4. voi ompas tosi suloinen koira!<3 Toivottavasti häntä nähdään blogissa jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! <3 eiköhän häntä tule aika paljon tulevaisuudessakin näkymään ;)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!