lauantai 18. heinäkuuta 2015

Pinaattinen makaronilaatikko

Uskalsin tänään vasta ekaa kerta mennä reippaalle lenkille kipeenä olon jälkeen. Sykkeet oli aivan taivaallisen korkeat ja muutenkin naama muistutti kypsää tomaattia. :D Nohh, kyllä se tästä pikkuhiljaa taas. Rankan urheilusuorituksen jälkeen nälkä oli sanoinkuvaamaton, enkä jaksanut kuitenkaan syödä mitään nopeita keittoja vaan kunnon safkaa kerrankin.

Varmaankin maukkain ja ehdottomasti mun lemppari makaronilaatikko on kasvispainotteinen ja astetta terveellisempi. En ikinä jaksa tehdä makaronilaatikon kylkeen salaattia ja yksistään syötynä makaronilaatikko on musta liian tuhtia. Pelkkää hiilarihöttöä. Siksi kehittelen aina tällaisia omaan makuuni paremmin istuvia reseptejä. :D

Tällä kertaa vedin villinä korttina lehtikaalen sekaan ja sopi muuten tosi hyvin! Lehtikaalen voimakas maku peittyi täysin ruuan joukkoon. 




Pinaattinen makaronilaatikko

n. 350-400g jauhelihaa
suola, chilirouhe,mustapippuri,rosmariini 
(valkosipulin kynsi)
(sipuli)

Puoli pussillista pakastepinaattia
(fetan paloja noin kourallinen)
pussi pakastevihanneksia (300g)
(lehtikaalta kourallinen)

pussillinen eli n. 150g juustoraastetta

maitoa n. 5dl
2 munaa

makaronia n. 3 dl


Paista jauheliha ja sipuli niin halutessasi. Lisää mausteet.
 Heitä joukkoon jäiset pinaatit ja sekoita ne jauhelihan joukkoon. 

Keitä makaronit suolavedessä.
Kaada makaronit ja jauheliha laakeaan astiaan ja lisää kasvikset, lehtikaali sekä feta.

Lisää lopuksi maito-munaseos ja heitä päälle vielä juustoraaste.

Paista uunissa 200C 45-50min.










2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Thanks! <3 Love food that's healthy and delicious at the same time! ;)

      Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!