sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Swisslashes ja Swissbrows testauksessa


 Noniin, nyt on sit Swisstuotteiden kokeilujakso takanapäin. Sudin ripsiin ja kulmakarvoihin huhtikuun alusta asti Swisslashes ja Swissbrows tuotteita aamuin illoin kahden kuukauden ajan. Alunperin suunnitelma oli tehdä vain kuukauden mittainen kokeilu, mutta ajattelin näin tuotteiden vaikutusten tulevan paremmin esiin.

Kokemus tuotteista on mun kohdalla se, että muutos on aika pieni. Musta tuntuu, että muutama yksittäinen ripsi on tavallista pidempi, mutta toisaalta kulmakarvoihin en huomannut muutosta juurikaan. Epäilen, että nää sopiikin sellaisille, joiden ripset on alunperin hyvin kärsineet vaikka ripsenpidennyksistä tai muuten katkeilleet.

Tuotteita oli todella helppo käyttää ja ne imeytyivät saman tien. Eivät ärsyttäneet ihoa tai silmiä yhtään ja tuoksu oli myös ihan neutraali. Pakkaukset ovat todella jämäkät ja tuntuvat laadukkailta eli tuotteita oli miellyttävä käyttää siitäkin syystä.


Alla kuvia ennen ja jälkeen tuloksista. 
Ennen kuva on aina ensin ja oikeanpuolimmainen on jälkeenpäin kuva.

BEFORE / AFTER


Ainesosat näyttävät olevat aivan samat molemmissa tuotteissa, joten itse jos uudestaan tuotteet tilaisin, päätyisin pelkkään ripsiseerumiin ja käyttäisin sitä sekä kulmakarvoihin että ripsiin.
Oli kuitenkin kiva päästä kokeilemaan näitä, koska monet ovat kehuneet ripiseerumien tehoa maasta taivaaseen! :)/Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!