keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Terveysviikko käyntiin

Olen nyt tässä monta päivää jahkaillut terveellisempää syömistä ja muutenkin pientä elopainon kevennystä kesää kohden. Aina olen kuitenkin sortunut ties mihin herkkuihin ja nyt muuten loppui heti kertaheitolla! :D Syön aivan liian vähän kasviksia kotona ja yritänkin lisätä niitä nyt kaikkeen mahdolliseen. Yleensä mulle käy niin, että kun ostan terveellistä syötävää kotiin, niin sinne jääkaappiin ne myöskin jäävät koristeeksi. Jotenkin terveellinen syöminen on välillä niin monimutkaista, kun kaikki täytyy kuoria, pestä ja pilkkoa ja parhaassa tapauksessa vielä keittää joku vihannes. 

Päätin nyt aloittaa lehtikaalin syönnillä, kun joka tuutista tulee siitä kehuja maasta taivaaseen. Pieni rautalisä ei myöskään ole mulle pahasta, joten tällä mennään. Lehtikaalin käyttö on myös helppo kun sitä voi vaan heittää esimerkiksi aasialaisiin kastikkeisiin ja smoothieihin. Kuten tässä alempana. 

Mainio smoothie, kun heittää tehosekoittimeen lehtikaalin lehden, josta poistaa kovan keskiosan, avocadon, banaanin, greipin mehun, vähän sitruunaa ja vaikka inkivääriä palasen. Triplasti maukkaampaa kuin perus protskupalkkari treenin jälkeen ja on kyllä varmasti terveellisempääkin!

Tänään oli tarkoitus juosta kevyt 10 kilsan auringon fiilistelylenkki, mutta se muuttuikin 12,5 km vertasuussa juoksuksi vastatuuleen. :D Oli siis varmaan elämäni raskain lenkki, kun ottaa huomioon tuon järkyttävän tuulen ja pitkän tauon kunnollisesta lenkkeilystä. Portaita sun muuta pientä on tullut juostua, muttei pitkään pitkään aikaan päälle kymppiä. Menee varmaan reipas viikko toipua tästä!! 
Ja tässä kevennykseksi eiliseltä vähän rennommissa tunnelmissa Pietarsaaressa hampurilaisilla.
Käytiin tosiaan porukalla syömässä Friends&Brgrs hamppapaikassa. Ajateltiin nyt kokeilla tätä paikkaa, kun se Helsinkiinkin avataan, joten jotain hyvää täytyi tässä ruuassa olla ja olikin. Ruoka oli älyttömän maukasta, vaikkakin suht kallista käsillä syötäväksi hampurilaiseksi. 12€ tämä setti, johon kuuluu tuo vihreä aioli, itsetehdyt ranskikset, cheese&onion hampurilainen ja juoma. Olen ehkä tottunut samanlaiseen hintaan silloin kun hampurilainen tarjoillaan lautasella ja kyllähän se jotenkin tekee asetelmasta astetta fiinimmän.

Paikka oli kuitenkin todella siisti ja freessi sisustukseltaan kuten myös nämä hampurilaisten pakkaukset ovat kerrankin kivannäköiset!! :D
Iltapalaksi taas keitettyä parsaa, itsetehtyä hollandaise-kastiketta, valkkaria ja uunituoretta sämpylää. Aika nappiin meni! <3


/Marjo

2 kommenttia:

  1. Hahah eikä allekirjotan täysin ton, että ne terveelliset ruuat jää jääkaappiin koska aina täytyy kuoria, pilkkoa tai vielä keittääkin! Kauhea kynnys tehdä niitä :D

    VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!