sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Juhlahumua


Hejsan,

Täällä me vielä Kokkolassa hengaillaan. Perjantaina oli iskän synttärit ja lauantaina vietettin aikaa kaverien kanssa. Herkuteltua on tullut ihan hirveästi synttärileivonnaisia ja muutenkin maman ihania kotiruokia. Tehtiin kyllä tasapainottavana moovina perjantaina puolen tunnin superjumppa, jonka jälkeen jalat on tärissy sit siitä asti ja portaiden kävely on suurinta tuskaa. Tulee kyllä aina sellainen fiilis, että ansaitsee herkuttelua, kun lihaksissa tuntuu treeni. :D Kokonaishyöty on näissä varmaan plus miinus nolla. Vetää ensin himotreenin ja sitten täytekakkua päälle.


Huomatkaa mun upeasti koristelema mustikkatäytekakku :D:D


Kokeiltiin muuten Sabelle todella makeeta ja helppoa kesäkampausta! Ajattelin, että teen kyllä itselleni tuollaisen ensi kerran kun pääsen jonkun häihin vieraaksi! :)


Eli ensin kuminauhapanta päähän. 
Tähän sopii erityisen hyvin joku kiva kukkapanta tai jokin muu koristeellinen versio. Itse en löytänyt kuin tän epäsopivan valkoisen, mutta tämäkin käy tällä kertaa.Jaetaan hiukset kolmeen osaan sivuille ja taakse, jolloin  takaosa saa olla levein.
Rullataan takaosa kuminauhapannan sisälle.Kiepautetaan sivuilta ohuet osat pannan yli.
Letitetään sivut ja viedään letit ristiin takana olevan nutturan päältä.Tungetaan letin päät kuminauhan välistä ja laitetaan pinnillä kiinni.
Niin kaunis luonnonlapsikampaus. ♡

Itselleni tein vaan kiharat perinteisellä paksulla kihartimella. Mun all time favorite. :D

3 kommenttia:

 1. täälki menny pääsiäinen herkutellessa kunnon paistilla ja jälkkäreil! perjantaina piti kans tehä pitkä tarmokas lenkki että ei tarttenu viettää loppupääsiäistä morkkiksen kaa :D
  nuista kikkaroista tuli mieleen, ootko tehny ne sillä remingtonin pearl pro curl kihartimella?
  sun blogista siitä luettua aloin metsästämään sitä, ja vihdoin löysinkin sen (olin jo pitkään ettiny isoa kiharrinta). jouduin kuitenkin pettymään omaan kihartamis taitoihini kun sii ei oo sitä "klipsiä"mihi välii saa laittaa latvan että tukka pysyy siinä. ilman sitä oonki ihan surkee kihartaja.:'D hyvältä näyttää nää sun kikkurat!
  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vaan hahaha!! :D Teen juurikin sillä kihartimella ja mun kampaaja itse asiassa sanoi vinkin, että kannattaa pitää kiharrinta siinä maximi lämpötilassa, niin kiharat pysyy paljon paremmin ja kihartuu helpommin! Musta sillä on aika vaikea saada nopeasti kiharat aikaan, eli yleensä yhden suortuvan kohdalla odotan jonku 10-15 sekuntia ja sit päästän sen varovasti irti käteen ja annan sen olla sellases rullas ja vähä jäähtyä ennenkuin päästän vapaaks. Jotenkin se pysyy muodossaan sillain paremmin mulla. :) Sitä hanskaa en jaksa tän kanssa käyttää, eli tosi varovaista puuhaa toi kyllä on... :D

   Poista
 2. okei! täytyypä huomen testaa!

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!