keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Beautiful Lashes Part 1 - Before


Hei pupsut, 

Olen tässä naamioitunut aurinkolaseihin, jotka tulivat yksi päivä postissa. Aivan ihanat, olen juuri tällaisia yrittänyt kaupoista monta vuotta bongata. Laitoin myös eilen uuden kerroksen St. Morizia ja aamulla niin ruskealta vielä näyttäessäni, täytyi ottaa kesäinen lavastettu rusketuskuva. ;)


Tänään on homman nimi sellainen, että sain Swisscliniltä (X) tuotteita testattaviksi. Hain eilen paketin postista ja se vasta mieluinen olikin! Se sisälsi ripsi- ja kulmakarvaseerumit Swiss Lashes ja Swiss Brows. Nyt mulla lähteekin tästä sanotaanko vaikka kuukauden mittainen kokeilujakso näiden tuotteiden parissa. 

 Swisscliniciltä löytyy myös muuten hampaidenvalkaisusettejä, ihonhoidon tuotteita sekä lähiaikoina paljon blogeissa esiintyneet mikroneulaihorullaajat ilmaisella toimituksella. 
Tämä valmistajan tuoteselosteen perusteella luonnonmukainen ja ilman eläinkokeita kehitetty tuote lupaa tuuhentaa ja kasvattaa ripsiä nopeammin. Kulmakarvageeli taas vahvistaa ja parantaa kulmakarvojen kasvua.

Ovatko luvassa hurmaavat, kaarevat ja tummemmat räpsyttimet, kuten paketissa todetaan,
vai onko vaikutus olematon? Miten käy kulmakarvojen, tuleeko niistä OC:n Sandy Cohenille haastajat? (toivottavasti ei :D) Palataan siis asiaan kuukauden kuluttua! 


Mun ripsihistoriani on sellainen, että omaan aika tummat ja pitkät ripset ihan luonnostani. Piilareita nyt kuitenkin jo pidemmän aikaa käyttäneenä, ovat ripseni jotenkin alkaneet katkeilla helpommin ja muutenkin kasvavat ihmeellisesti. Välillä ripsieni joukossa on ammottavia koloja ja ne jos mitkä ovat ärsyttäviä! :D Epäilen, että hankaan liikaa silmiäni niiden kuivuessa helpommin pillareiden kanssa, ja tämän olevan yksi suurimmista syistä ripsieni harventumiseen. Onkin siis loistavaa päästä testaamaan tällaista seerumia ja toivon, että jotain muutosta tulisi.  

Kulmakarvojen osalta olen aina ollut pienen hermoromahduksen partaalla, koska mun kulmakarvat on ihan järjettömän pahankuriset. En voisi enää olla ilman kulmakarvageeliä! Tämän hetkinen lemppari muuten Goshilta (saa ainakin Emotionista). 

Mulla on nenänvarren vierestä kasvavat karvat todella harvassa, mutta myös todella pitkiä (:D), sitten normalisoituvat hetkeksi ja taas ohimoiden vieressä kulmistani puuttuu hirveitä paloja. Pahinta meikittöminä päivinä onkin juuri nämä erikoiset kulmakarvani.

Meikillä nämä puutteet saa aika hyvin peitettyä, mutta kyllä aidot hyväkuntoiset karvat vie samantien voiton.


With makeup

Tässä meikittömänä

Without makeup
Niin jännää päästä testaamaan näitä!!

Ripsi- ja kulmakarvaseerumi ovat pakettina muuten tarjouksessa 149€ sisältäen molemmat tuotteet ilmaisella toimituksella! Yksittäin ostettuna molempien hinnat hivelevät satkua, joten arvokkaista tuotteista on tosiaan kyse./Marjo

5 kommenttia:

 1. Very nice! cute look :)

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. oon aina ihastellu sun kulmia! alkaa olla pelottavaa lukea sun blogia ku meil näitä yhtäläisyyksiä on aika paljon :'D pisamista kolokulmakarvoihin (haha!). you should see my eyebrows! oonki saanu paljon hyvii vinkkejä sun blogista hyviin kulmiin, kiitos siitä!
  ihanaa pääsiäistä sulle! toivotaan että tääl kokkolas ois aurinkoset pääsiäissäät! ^^
  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti! <3 Kolokulmakarvat on niin häiritsevät!! Mun molemmilla siskoilla kasvaa sellaset kunnon tuuheet ja tummat kulmat ja mulle on sit siunaantunu tällaiset epämääräiset!! Jotku yläasteen kuvat on hirveimpiä ikinä, kun aloitin nyppimään kulmia, mutta en sit kuitenkaan käyttäny kulmakynää tai muuta ja sit kulmat oli sellaset superohuet, mutta harvat :'D hahaha! Hei rentouttavaa pääsiäistä sinnekin!! :)

   Poista
  2. oh my! mun yläasteen koulukuva (7lk) on iha järkky xD NYPPIMÄTTÖMÄT kulmat vielä, luonnostaan semmoset "ei minkään malliset" :'D jossa on koloja. huhhuijjaa!
   kiitos!

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!