maanantai 27. huhtikuuta 2015

Back Home


Heippa murmelit,

Nyt taas Suomessa, Turussa ja uusi viikko reippaasti käyntiin! Vähän myös rauhoittumista kiitos tähän väliin. Ihana olla kotona ja omassa sängyssä koisimassa. Parasta ikinä on myös se, ettei viikon sisällä tarvitse taas lentää. Siis jestas kuinka lentämistä voikin inhota!! Toisaalta seuraavaan reissuun ei enää ole kuin vähä alta kolme viikkoa, bahhaha :)

Oltiin tosiaan lauantaina Indiedays Blog Awards Gaalassa Helsingissä ja treffattiin samalla tuttuja. Oli muuten hauska nähdä bloginaamoja livenä. Monet ihmiset ovat paljon pienikokoisempia, eri näköisiä tai muuten vaan todella eri oloisia livenä kuin kuvissa! :D

Tässä nyt muutama kuva "päivän asuista" Espanjassa. Toisin sanoen vaatteita, mitä nyt käteen sattui ja pieneen cabin-laukkuun mukaan mahtui. Todella rentouttavaa palata näihin tunnelmiin ja lämpötiloihin kuvien välityksellä. 
Huusin muuten ennen reissua meille Huutonetistä Samsungin NX1000 mikrojärkkärin ja se on kyllä kamera vertaansa vailla. Upeat kuvat, 20,3mpix, kaunis ja näppärä ulkomuoto sekä oiva wifi-kuvienlähetys. Täydellinen reissukamera siis kokonsa ja ominaisuuksiena puolesta!

 


 Bangerhead.fi verkkokaupassa muuten kaikki meikit -20% kuten Anastasia Contour Kit!!


 Hirveästi koulujuttuja ja muuta hommaa tällä viikolla, joten
palataan matkakohteeseen vähän tarkemmin ensi postauksessa! :)

/Marjo2 kommenttia:

 1. mukava matka tuntuu olleen takana, ihania kesähepeniä 8) ja lämpöö hehkuvia kivirappusia ja turkoosia vettä!
  huoh, omat kesähepenet oottaa tuolla kaapis suomen kesää ;)
  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin ihanaa olla lämpimässä! <3 Illalla ja aikaisin aamulla kyllä tarvitsi pitkähihaista päälleen, mutta päivisin aurinko oikeen porotti, ahh! Huippua kyllä muutenkin miten katukuva on jo vaikka kuinka paljon muuttunut värikkäämpään päin täällä Suomessa! Jotkut kreisit jo pukevat t-paitoja, mikä tänään tuli moneen kertaan todettua, huohh!! :D

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!