tiistai 31. maaliskuuta 2015

Uudet Kutrit


  Viikonloppu sujui niin vauhdikkaissa olosuhteissa perjantaina Voice of Finlandin jatkoilla, lauantaina sängynpohjalla ja sunnuntaina laivalla töissä, että olen vieläkin ihan poikki!  :D
Varmaankin torstaina ollaan suuntaamassa Kokkolaan pääsiäisen viettoon ja kiva, että pari kamua muista kaupungeista on myöskin tulossa sinne samaan aikaan! Mulla on tällä viikolla hirveästi kouluhommia ja extratöitä muutenkin aiheuttaa koulukurssien päällekkäisyys tässä vielä ennen Espanjan matkaa. Plähh.

Olin eilen muuten kampaajalla tekemässä keväisen muodonmuutoksen hiuksilleni. :)
Meni melkeen 6 tuntia hiusten värjäämisessä, kun täytyi vaalentaa, sävyttää ja raidoittaa. Kun vielä lisäksi ottaa huomioon sen, että mulla tätä tukkaa riittää, niin harjoittelija Noora teki kyllä loistavan lopputuloksen!

Kaunis pehmeä keväinen sävy pienellä helmiäisviballa. ;)


Tässä hiustenvärissä on sellainen niksi, että ostin tähän KC:n Color Mask Shampoon pitämään sävyä yllä. Tämä mun shampoo on värissä Pearl ja tekee hiuksiin maailman kauneimman helmiäisen hohteen! Shampoo on violetin väristä ja toimii ilmeisesti Color Mask hoitoainetta tehokkaammin, joten kokeilkaa ihmeessä kaikki, jotka haluatte taittaa keltaisuutta hiuksissanne ja saada kivaa vaihtelua perinteiseen hopeashampooseen.

Suosittelen kokeilemaan tätä shampoota, koska se on niin ihana!!! Hinta vaihtelee n. 10-18€ välillä paikasta riippuen.


/Marjo 


6 kommenttia:

 1. Beautiful :)

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oii miten kaunis hiusväri!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! Näistä latvoista piti alunperin tulla vielä vähän vaaleammat, mutta tykkään kyllä tästä melkeen enempi =) hihii

   Poista
 3. Aivan täydelliset hiukset!! Oot kyllä sellanen vartalo- ja tukkajumala, että morjens :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis anni!!=)) Kiitos tästä tukasta menee kyllä puhtaasti Turun hiushuone Imagon tytöille =)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!