maanantai 16. maaliskuuta 2015

Spring Jacket


Voi tää mahtava kevätfiilis vaan jatkuu! :) 
Perjantaina uskalsi vihdoin ensimmäistä kertaa pukea kevättakin päälle. Eikä tullut edes vilu!
Takin ostin tosiaan muutama kuukausi takaperin stockan alennusmyynneistä erittäin hyvään hintaan. Niin kevyt ja pehmoinen, ettei tunnu takilta lainkaan.


Hitto, ettei kouluhommiin jaksais ollenkaan keskittyä tällaisilla ilmoilla!!!
Otin ne silti kyllä laivalle duuniin mukaan, koska siellä ei pahemmin netti toimi, joten muutakaan tekemistä ei juuri ole. :D Muutenkin tänään piti nähdä Tiitsiä pitkästä aikaa ja tehdä kaikkea muuta järkevää, mutta päinvastoin olen hullun väsyneenä nollat taulussa istunut koko päivän sisällä. Niin ärsyttävää...
No huomenna uusi yritys! :)Supersöötit kesäshortsit, jotka löysin kaapista ja odotan niin pääseväni näitä käyttämään! :)Mä olen muuten aivan surku, kun Ensitreffit alttarilla loppui!! Tai tuleehan sieltä joku yks seurantajakso vielä, mutta silti kyseinen ohjelma vei mut ihan mennessään. Ihmismieli, psykologia ja ns. kemia yksilöiden välillä on musta hirveän mielenkiintoisia asioita ja näitähän tämä sarja pohti ja testaili oikein urakalla.

Aluksi tyrmäsin kyseisen konseptin totaalisesti, koska koen avioliiton olevan jotenkin pyhä asia ja ajattelin kaiken maailman tyrkkyjen ja julkisuushakuisten osallistuvan tähän, mutta kerrankin mieli kyllä muuttui aivan päinvastaiseksi ohjelmaa seuratessa! Henkilöt olivat aivan tosissaan, ihan normaaleja ihmisiä sekä avarin mielin lähteneet tähän ohjelmaan selvittämään, josko tiede pystyy yhdistää henkilöt ulkonäköön tai muihin pinnallisiin tekijöihin katsomatta. Musta oli jotenkin hauska myöskin vertailla Ollin ja Miian sekä Violan ja Esan erityylisiä suhteita keskenään. :D Oli myöskin kiva lukea kameran taakse jääneitä seikkoja Miian blogista.

Kurjalta kannalta ajateltuna tyrmäsin kyllä ensinäkemältä Pian ja Jussin pariskuntana. Jotenkin jo ekasta hetkestä asti, he eivät sopineet sitten ollenkaan yhteen!! Musta jo ihan ulkonäöllisin seikoin pariskunnilla on usein sellaisia tiettyjä yhteisiä piirteitä keskenään, jos ymmärrätte mitä tarkoitan, mutta näillä ei kyllä mitään. Piasta ja Jussista näki ensi sekunneilta, ettei Jussia kiinnostanut pätkänvertaa ja Piakin etsi aivan eri tyyppistä miestä itselleen. Ei kyllä tietoakaan pilkkeestä silmäkulmassa.

Mutta tää alla oleva oli mun mielestä järkyttävää ja jotenkin tajusin, kuinka paljon itselläkin parisuhteita ajatellen on vielä opittavaa ja sulattamista. Ei sitä edes tajua, kuinka törkeästi sitä itsekin monesti suhtautuu asioihin ja tiedostamatta ylläpitää naurettavaa arvomaailmaa.

Mut jotenkin herätti alla oleva vauvapalstan ( :D) kommentti:Netin lähes jokainen keskustelupalsta, jossa ylipäänsä kyseisestä ohjelmasta keskusteltiin, täyttyi Pian totaalisesta tyrmäämisestä niin pinnallisista syistä ettei tosikaan. Jos jossain niin tässä näkee, mistä ulkonäköpaineet ja huono kasvatus on kotoisin tänä päivänä. Valitettavasti.


Mutta onneksi tässä ohjelmassa oli niin paljon positiivisiakin puolia.

Niin kivoja ja mielenkiintoisia pariskuntia ja omankin käytöksen ja parisuhteen pohdiskelua parhaimmillaan. :) Tällaiset puskista tulevat yllättäjät tekee aina niin hyvän mielen, jess!!/Marjo

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thank you! I'm in love with it! <3 Boomerang has great quality clothes! =)

   Poista
 2. ja mul on viel kevättakki hommaamatta! oikeestaan kun nyt oon päättäny ostaa uuden ni en oo osannu päättää millasen haluan:D
  nätsä toi!
  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kävi viime vuonna tollaa enkä sit loppujen lopuks ostanut hitto mitään! :D Sit jollain vanhalla räjähtäneellä takilla vaan liikentees, voi että ärsytti!! Nyt seuraavaks himoitsen nahkatakkia, en tajua miten mulla ei vielä ole sellaista. :D

   Poista
 3. mul onki yks vähä jo ehkä kulahtanukki nahkis, en oo raskinu sitä heittää pois ku on nähny munkaa monet hyvät kevät ja kesäillat ^^ mut nyt kaipaisin jotain uutta!
  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu muuten, että joka ikiseltä kaverilta löytyy sellainen täydellinen nahkis, mutta sit ite ei vaan löydä mitään hyvää ja täydellisesti istuvaa! Aitonahkaiset on lähes aina liian "tönkköjä" ja tekonahkaiset näyttää monesti tosi halvalta. Koitappa siinä sit löytää joku sopiva. :D

   Poista
 4. Harmi kun puhelimella luettuna tosta keskustelupätkästä ei saanut selvää. Mä pidin sarjasta tosi paljon, miehen kanssa yhdessä katsottiin ja teki tosi hyvää. Tylsää kun se loppui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aah no voi että, oli kyl todella mielenkiintoinen keskustelu aiheesta! :) Mäkin katoin mun miehen kans tätä, ja hänkin kyl näytti tykkäävän!! :D Oikeen harmitteli et sarja loppu!

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!