maanantai 23. maaliskuuta 2015

Herkullinen Geelilakka


Emmi mulle näitä Lumenen Gel Effect lakkoja on tässä varmaan vuoden ajan jo kehunut, joten Sokoksen 3+1 päiviltä en voinut kävellä ulos hankkimatta näitä, kun olivat niin hyvässä tarjouksessa.
Tykkään neutraaleista ja kiiltävistä kynsilakoista ja varsinkin kesää kohti yhä vaaleammista sävyistä. Nää on muuten ihan ihan kingejä geelauksen päälle siveltynä. Jos ei jaksa touhuta soak-off lakoilla ja uv-valolla, niin nää sopii loistavasti tähän tarkoitukseen. 

Näissä lakoissa on sekin huippu puoli, että ne kuivuvat todella nopeasti ja jättävät upean kiillon, joka  muistuttaa siis jo nimestä arvaten oikeaa geelilakkausta. Nämä kaksi tässä alapuolella hennon pinkki 8 Pionimeri ja persikkainen oranssi 7 Aamuvalo on kaikista kauneimmat mun mielestä. :) Miehiltäkin on tullut positiivista palautetta näiden sävystä, koska mustat goottikynnet ei ilmeisesti ole ihan kaikkien mieleen.. Jää sit taas ensi talveksi, koska talvisin aivan must! :D

Tässä muuten mun lemppari yökkäri Boohoolta. Mun juttu on ihan ehdottomasti tällaiset "poikamaiset" yöpaidat. Ahdistaa jo ajatuskin nukkua jossain tiukoissa pitsihepenissä. :D


Ensi maanantaina suuntaan vihdoin kampaajalle ja hiuksiin tulee vähän keväisempi väri. ;)
Ihana tämä tumma tukka on ollut, mutta hiton ärsyttävä kaljuefekti tulee pienestäkin juurikasvusta. Joudun varmaan siis palata vähän lähemmäs omaa väriäni, ettei koko ajan tarvi kriiseillä hiuksistaan!


Kaljuefekti näkyy esim tässä. :D Ihan järkky!Jostain syystä olen ehkäpä parhaiten viihtynyt sellaisessa auringonpolttamassa beach hair tyylissä vaaleammilla latvoilla ja keskiruskealla tyvellä. Korostaa jotenkin kivasti pisamia, mun vihreitä silmiä ja toisaalta myös tuo lämpöä ihon väriin. :) Ehkäpä siis jotain siihen suuntaan!
Nyt vielä vähän lisää HIMYMiä ja sit nukkumaan. 


Gonatt,
Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!