keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Virallinen kevään aloitus
 Muhun on kyllä iskenyt kunnon energiapiikki näin helmikuun alun jälkeen! :D Olen saanut kerrankin paljon aikaan lyhyessä ajassa sellaisia liian pitkään venyneitä juttuja, jotka vaan ärsyttävästi maleksivat alitajunnassa. 

Meni totaalisesti hermot vanhaan sänkyyn, joten hommattiin vihdoin ja viimein uusi jenkki. Aivan taivaallista päästä laadukkaaseen petiin koisiin. Toivottamasti hartiajumit pikkuisen tämän myötä helpottaisivat.  Jotenkin tää valoisuus raikkaan ilman ja auringonpaisteen myötä on tehnyt musta kauhean pesänrakentajan. Olen hankkinut uuden kattolampun, verhot, koriste-esineitä ja nyt vielä tuon sängyn. :D Olen myös vihdoin ja viimein vaihtamassa tätä mun inhoamaa kännykkää takaisin appleen. 
Pakollinen selfie, kun iho on vihdoin ja viimein taas normalisoitunut. :DAivan lemppari uusi kattolamppu
Amanda värjäs mulle ihanan monisävyiset hiukset! <3
Uhkaavasti mennään taas vaaleampaa kohti näin kesään päin kuljettaessa. ;)

Kevätfiilistä löytyy myös vähän huulilta ja ikkunanlaudalta! <3 

Nyt kun olen puhunut paljon kirppiksistä, niin kuinkas moni teistä on kerennyt tutustumaan
Vestiaire Collective nimiseen merkkituotteita myyvään maailmanlaajuiseen second hand nettikauppaan?
Merkkejä sieltä löytyy Zarasta Hermèsiin ja eri kuntoisia tuotteita käyttämättömistä käytettyihin. Uusia tuotteita tulee päivittäin ja varsinkin käytettyjä vintage Louis Vuitton laukkuja on paljon myynnissä. Sivustolle voi tehdä mm. oman "hälytyksen", jolloin tietyn tuotteen ilmestyessä myyntiin saat siitä sähköpostin.

Yksityiset henkilöt myyvät siellä tuotteitaan ja ostajalle tuotteiden aitous ja kunto tarkistetaan aina Vestiairen tyyppien puolesta, joten jää vain hyvin pieni mahdollisuus saada feikkituote. Tuote siis kiertää aina Vestiairen kautta. Kuntotarkastuksessa tuotteen on vastattava myyjän esittämiä argumentteja, jotta et joudu huijatuksi. Vestiaire ottaa tietenkin oman summansa tästä prosessista, mutta mielestäni tällä tavoin ostaisin itse paljon mielummin käytetyn merkkituotteen netistä.

Haaveilin jo yhdestä Guccin upeasta vintage kellosta, mutta juuri kun suunnittelin tilaavani sen, niin se oli jo myyty. Eli hyvät tuotteet liikkuvat todella nopeasti seuraavalle omistajalle.


/Marjo

6 kommenttia:

 1. I like your home outfit *_* looks very cool, casual and stylish!

  xx
  beauthi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Sattumalt törmäsin tähän blogii ja oon viimeviikkoina lukenu tän alust tähän päivään saakka! mahtavaa settii, more more!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, piristää kyllä kummasti päivää tollaset! :)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!