maanantai 9. helmikuuta 2015

Täydellisen meikkipohjan salainen ase


Kuten otsikko kertoo, nyt on löytynyt muuten uusi hypetystuote!

Olen alunperin pitänyt primereita sellaisina turhuustuotteina, jotka eivät todellakaan ole tarpeellinen osa meikkipussia. Turhaa hifistelyä yms.

No, nyt täytyy kyllä syödä sanani ja todeta, että väärässä olen ollut. Eli tuote, josta puhun on primeri ja tarkennettuna Lumene Natural Code CC Matt Primer (9,90€) Tämä tuote lupaa pitää kiillon kurissa, häivyttää ihohuokosia ja tasoittaa ihan sävyä. Sain tämän Lumenelta testiin ja odotuksia ei oikeastaan ollut, koska en ole aiemmin kokeillut koko kasvoille tarkoitettua pohjustustuotetta.
Lopputulos: CC Matt Primer on älyttömän hyvä! 

Iho alkaa rasvoittua vasta illalla, kun yleensä se rasvoittuu ainakin luomista jo muutaman tunnin kuluttua meikkaamisesta aamulla. Olin tänään oikein yllättynyt tultuani kaupungilta iltapäivällä kotiin ja tavalliseen tapaan kurkkasin peilistä, ovatko kajaalit tarttuneet yläluomeen, kuten yleensä aina käy. Nyt iho oli kuin olisin vasta meikannut; perfecto, ihanaa!!!

Tämä tuote pitää loistavasti rasvoittuvuuden hallinnassa ja ihon sopivan mattana tekemättä siitä kuitenkaan elotonta. Primeri on läpikuultavan aprikoosin väristä, mutta sulautuu ihon sävyyn ja sitä ei tarvitse annostella kuin muutaman nuppineulan pään kokoinen tippa koko nassuun. Ihon pintaan jää hassuntuntoinen kalvo, joka kuitenkaan ei tuki ihohuokosia, vaan hengittää.
Toinen näistä kokeilutuotteista on CC Makeup (9,90€) eli mattapinnan antava meikkivoide.
Tästäkin tuotteesta jäi positiivinen kuva, vaikka itselleni se hitusen liian vaalea olikin (nude). Sekoitin tätä toisen meikkivoiteen kanssa, joka on talvisin liian tumma minulle ja lopputulos on oikein bueno! Tätä myydään kolmessa eri sävyssä: ivory, nude ja sand.

Liian mattainen ja peittävä meikkivoide näyttää itselläni hassulta, koska omistan pisamia. Pisamaiselle iholle sopii minusta parhaiten juuri kuultavat tuotteet, jotka hiukan tasoittavat epäpuhtauksia, mutta eivät tee mitään maskimaista ihon pintaa. Tässä tuotteessa on myös punaista neuraloiva sävy ja SPF 20. Nämä molemmat tuotteet muuten taistelevat epäpuhtauksia vastaan ratamon uutteella./Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!