torstai 8. tammikuuta 2015

Viime hetket Kokkolassa


Hei murret,  

tänään näin pitkästä aikaa vanhoja luokkakavereita, kun eräs heistä oli saanut suloisen pikku tyttösen ja toista kamua taas en ollut nähnyt varmaan kahteen vuoteen. Parasta on kuitenkin se, että vanhat kaverit tuntuvat kerta toisensa jälkeen siltä, kuin pääsisi takaisin yläasteelle ja muistuu mieleen kaikki vanhat seikkailut. Yhteistä historiaa on niin vietävästi ja ollaan kyllä nähty toinen toisemme teiniraivoilut ja mitä hulluimmat tyylikokeilut. Aitous on tässä se juttu, joka on parasta. On aivan turha esittää mitään, kun jokainen tietää millainen olit jo tarhassa. Joka kerta jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin. Oli se sitten vuoden tai kahden välein. :) 


(kesästä haaveilessani muutama kuva sieltä) 
A few pics from last summerMe lähdetään perjantaina takaisin Turkuun, koska aika alkaa käydä pitkäksi täällä Kokkolassa ja pakkaset paukkuu ulkona niin, ettei tekemistä oikeasti vaan ole. Toisaaltahan tällaiseen hengailuun turtuu ja voi olla melko vaikea päästä taas normaaliin arkirytmiin. Mulla on kyllä ikävä jo meidän ihanaa Turku-kotoa. Ja lauantaina on muutenkin edessä illanvietto parhaiden ladyjen kanssa! <3

Koska en tee mitään energiaavievää, en myöskään saa millään unta iltaisin. Eilinen on siitä hyvä esimerkki, kun toinen yrittää nukkua vieressä ja minä luen Vauva.fi palstalta kaikkia totaali häiriintyneitä keskusteluja ja repeilen kovaan ääneen toisen yrittäessä levätä. Lopulta myös Jaakko heräs mun nauruun ja mun oli aivan pakko näyttää muutama täsmäkommentti keskellä yötä hänelle ja lopulta molemmat vaan piristy kahta kauheammin.... :D :D

 Olen kuluttunat aivan järjettömästi aikaa siihen, että olen tutkinut internetin lähes jokaisen asiallisen alennusmyynnin ja siellähän on vaikka mitä tarjolla.

Tulinpas vaas muistuttamaan, että Shopbobilla on tällä hetkellä käynnissä viimeiset alerutistukset -70% vaikka mistä ihanuuksista, joten kurkatkaa sinne ja äkkiä ennen kuin parhaat viedään! Mun mielestä tää on helppokäyttöisin ja paras jenkkikauppa vähän kalliimpien merkkien ostoon, varsinkin nyt kun kaikkea on alessa! ;) Esim. nuo Stevenin mustat korkkarit (-70%) vain 30€ ja risat. Tai tuo upea oranssi Rebecca Minkoffin hapsulaukku 137€! 

Mua himottais tilata noi ihanat muutaman kympin käsikorut ja toi nimikkokirjain tuoksukynttilä, joka ei sekään ole kallis!!

Shopbob has super sales -70%!!! ;)/Marjo

2 kommenttia:

  1. wau! ootpa timmissä kunnossa noissa kesäkuvissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, olipas kiva kommentti! :) Kiitosta vain! Nuo ajat ovat kyllä takanapäin ;) Ens kesällä sitte!

      Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!