perjantai 2. tammikuuta 2015

Tervetuloa 2015

Huh, uudenvuoden juhlinnoista ja joulupäivistä vihdoin selvitty. Koulu alkaa vasta viikolla kolme, joten vielä on ihania rentouttavia lomapäiviä edessä! Tuntuu kylläkin, että nää vapaat on vähän liiankin rentouttavia, kun unirytmi on heittänyt täysin ympäri. Illalla ei mitenkään saa unta ja herääminen tapahtuu vasta siinä klo 11-13 maissa. :D Kenellään muulla samoja ongelmia?

Edellinen vuosi on ollut epäilyksettä elämäni raskain ja uuvuttavin. Elämä on järkyttänyt monella tavalla ja sopeutuminen on ollut äärimmäisen vaikeaa. On tapahtunut menetyksiä, lähimmäisten terveyttä on koeteltu, henkistä uupumista, ja vanhaan harrastukseen totaalikyllästyminen. Elämä on tuntunut niin epäoikeudenmukaiselta ja onnelliset päivät olevan niin harvassa.

On kuitenkin tullut todettua myöskin se, että kurjat asiat eivät kestä ikuisesti ja lopulta positiiviset asiat voittavat ne hankalat. Onneksi olen myös saanut kunnian tavata uusia ihastuttavia ihmisiä, lähentää perhesuhteita entisestään, nähdä työelämää omaan koulutukseen liittyen, elää tasapainoisessa parisuhteessa ja muuttaa uuteen kodikkaaseen asuntoon. Kirjoitin myös kandin ja olen hitaasti, mutta varmasti edennyt koulupolullani. :)


Tälle vuodelle ollaan suunniteltu pitkää matkaa Aasiaan reppureissuun joskus loppuvuodesta. Huhtikuussa mennään perheen kanssa viettämään iskän vuosipäivää Espanjaan. Ainakin lähtökohdat ovat suotuisat kivalle vuodelle. Ja täytyy kyllä sanoa, että vuosi 2015 ei mitenkään voi olla edeltäjäänsä huonompi.


Tavoitteita tälle vuodelle on ehdottomasti löytää uusi innostava harrastus, saada viimeisiä koulukurssseja suoritettua kunnialla loppuun, nähdä entistä enemmän ystäviä ja päästä viettämään paljon yhteisiä viini/juustoiltoja. Yksi tavoite on myöskin päästä paljon ulkomaille ja kuluttaa rahoja henkiseen ravintoon enemmän kuin materiaan. :)


Materiasta puheenollen alennusmyynneissä tuli muuten käytyä ja löytyikin muutama kiva juttu:Statement-henkinen kaulakoru Lindexistä puoleen hintaan.


Pipo Boardvillagesta


Täydellisimmät Niken Rosherun lenkkarit myöskin Boardvillagesta


Poolopaita Seppälästä (en muuten ole ostanut täältä mitään sitten yläasteen! :D) 

Tämä vuoden lopetus oli taivaallinen, koska monta päivää vietettiin yhdessä hengaten:

Kaverien kanssa viiniä, skumppaa ja seurustelua Kotispa-ilta lapsuuden naapurin kanssa.
Saunomista ja kaikki mahdolliset naamiot, kuorinnat ja kosteutukset nassuun ja kroppaan! <3Herkkuruokaa kavereiden kanssa Pedrinaksessa. Ruoka on edelleen ihan hyvää, vaikka vuosia sitten se oli parasta ikinä, mutta mun mielestä tollaseen läskiannokseen voisi tasapainon nimissä saada enemmän vihanneksia tai salaattia. Ainoat kasvikset lautasella olivat minipala meloonia ja ananasrengas. Erittäin freessi ruoka ja dippinä salaatinkastike?? :D


Myskväll, uskomattoman hajottava komedia ja jättipussi irttareita! <3Mahtavaa alkanutta vuotta kaikille! :)

/Marjo

4 kommenttia:

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!