sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Remington Pearl Pro Curl

Meillä olis ollut eilen vuosijuhlat, mutta pirskeet täyttyivät niin äkkiä, ettei lippuja kerennyt saada. Turhautuminen jäikin melko nopeasti, kun loskakeli ei varsinaisesti innostanut pukeutumaan lattiaan asti ulottuvaan mekkoon. Lähdettiin kuitenkin Emmin kanssa muutamalle viinilasilliselle pitkästä aikaa ja täytyihän hiuksia vähän kihartaa oikeaan tunnelmaan virittäytyen. ;)Ostin tossa taannoin uuden kihartimen, kun itselläni ei ole kuin vanhoja ala-asteella joululahjaksi saatuja piippareita. :D Olen aina ennen lainannut siskoni kihartimia, mutta nyt kun taas asutaan eri paikoissa kaikki, niin täytyi ottaa härkää sarvista ja helpottaa elämää.  

Mietin pitkään, minkä kihartimen tilaisin, kun maailma näyttää olevan eri merkkejä ja erilaisiin tyyleihin tarkotettuja kihartimia pullollaan. Päädyin lopulta Remingtonin Pearl Pro Curl -kihartimeen sen suuren suosion takia. Enkä voisi sanoa olevani paljon iloisempi tästä ostoksesta. Pikkujoulukiharat syntyivät varmaan kymmenessä minuutissa, kun tämä kiharrin lämpeni 30 sekunnissa ja halutun lämpötilan sai säädettyä kätevästi. Itse käytän yleensä 190-200 astetta, koska oma hiuslaatuni on niin karhea ja paksu. 

Tykkään tässä kihartimessa myöskin siitä, että hiukset saa hanskaa käyttäen itse pyöräyttää puikon ympäri, eikä ylimääräisiä ärsyttäviä metalliosia ole, johon hiukset saattaisivat tarttua. Tämä puikko on paksumpi versio Pearl Wand- kihartimesta, mutta pitkille hiuksille koen tällaisen paksumman version tekevän tyylikkäämmän lopputuloksen. Keraaminen pinnoite kihartimessa teki myöskin sievän kiillon hiuksiin. 

Tilasin tämän verkkokauppa.com:sta 30€ hintaan. Ei paha!/Marjo

2 kommenttia:

 1. great look dear!
  suddenly, I missed my long hair.


  Ms. Kei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you sweetie! <3 I always have these sudden urges to change my hair length or color when I see something adorable!! :D

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!