tiistai 11. marraskuuta 2014

Quick Eyebrow Tip


Olen löytänyt aivan älyttömän kätevän ja nopean tavan muotoilla kulmat aamuisin. Mulla menee hermot kynällä yksinään piirtäessä, koska siinä menee kauan, jos haluaa olla tarkka. Helpompi tapa onkin yhdistää kaksi eri tuotetta ja saada luonnolliset, mutta kuitenkin erottuvat kulmat. Ostin eräs päivä ihan lonkalta H&M:n kulmakarvapaketin, koska olen aina halunnut kokeilla sellaista eikä hinta ollut paha 3,99€.

Tähän trioon tarvitsee myös viiston ja jämäkän siveltimen värin levitykseen, vaikkakin paketin mukana tulee yksi minisivellin, mutta se on aivan surkea. Sen lisäksi tarvitaan tavallinen kulmakynä ja halutessa myös kulmavahalla voi tehdä loppusilauksen ja kiinnittää kulmat paikalleen.
Omat kulmani tein ihan aamusta, jolloin ylin kuva on otettu ja loput kuvat on otettu illemmalla, joten väri on pysynyt siihen nähden älyttömän hyvin!
Homma käy niin, että ensin piirrän kynällä raamit, joiden sisälle väriä suditaan siveltimellä. Kohti keskikasvoja siirtyessä vaihdan värin vaaleampaan, koska näin saan kulmista luonnollisemman sävyiset.
Ruotsalaisen kosmetiikkabloggaajan Linda Hallbergin kiva video kulmakarvojen muotoiluun löytyy täältä:


/Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!