lauantai 27. syyskuuta 2014

Tuotetestailua Lumenelta

Sain Lumenelta kokeiluun muutamat ihanat uutuusmeikit Natural Code tuotesarjalta. Pidentävä ripsari ja hienostuneen sävyisiä luomivärejä.


Tämä Lash Extending ripsari saa erityisesti kiitosta siitä syystä, että harja on ihanan siro, jolloin ripsarin levittäminen onnistuu jokaiseen ripseen tarkasti. Väriä tulee melko vähän kerrallaan, joten kerroksia voi sutia monta päällekäin. Tämä pidentää ripsiä kauniisti, muttei pahemmin tuuhenna niitä. Tämä ei myöskään varissut yhtään koko päivän aikana!

 Täytyy muuten myöntää, että vihdoin myös ripsarit, jotka eivät ole vedenkestäviä sopivat minulle! Ennen tuli aina se ongelma, että ripsiväri suoristi kuivuessaan juuri taivutetut ripset. Vedenkestävät ripsarit eivät kuitenkaan suorista ripsiä samalla tavoin. Mistähän johtuu? Tämän yksi ainesosa on muuten ratamo, joka on antibakteerinen ja kosteuttaa. 
Meikissäni käytin luomiväriä sävyä 6 Misty.
Pakkauksen takana on ohje, miten luomiväriä kannattaa levittää. Ykköstä liikkuvalle luomelle, kakkosta kulmaluulle ja kolmonen sopii varjostukseen. Yksinkertaista siis ihan aloittelijallekin. 
Hienostuneemman lookin saisi ilman terävää silmärajausta, mutta oma meikkini oli tarkoitettu kaverin kanssa chillailuun ja päivätouhuihin sopivaksi, joten käytin nestemäistä rajauskynää ja yläluomen sisäpuolelle mustaa rajauskynää, joka syventää katsetta kivasti.

Pigmentti näissä on aika vähäistä, joten silmämeikistä saa hyvin läpikuultavan ja luonnollisen näköisen, mikä ei ole ollenkaan tässä tapauksessa huono asia! :)
En muuten tiedä, miksi tämä blogger muutti kaikki kuvat ihan oranssiintaittaviksi, vaikka koneella ne näyttivät aivan normaaleilta! :D 


/Marjo

2 kommenttia:

  1. Bloggerilla on joku inhottava tapa muuttaa kuvien sävyä, mutta kai se on jotenkin sivun asetuksissa :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosi ärsyttävää kyllä!! :D oon niin huono näissä koodaamisjutuissa!

      Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!