tiistai 5. elokuuta 2014

05/08/2014


Heissulivei,

Mun viimeinen viikko on mennyt tästä kauniista säästä nauttien ja asunnonetsintäpuuhissa. Turusta pitäisi löytää joku asunto mahdollisimman pian, koska koulu alkaa kohta! Haluaisin kuitenkin katseenkestävän kämpän, jossa voisin tällä kertaa asua pidemmän aikaa. Muutama kiva unelma on sattunut silmään, mutta asuntoja tiedustellessa ovat ne jo menneet. No kyllä ne asiat vaan järjestyvät, kuten tuli viimeksikin todettua. On tämä säätäminen vaan ärsyttävää. :) Ottaa muuten hirveästi hermoon se, että ihmiset eivät jaksa laittaa asunnoista kunnon kuvia nettiin, vastata viesteihin tai ylipäänsä antaa minkäänlaista tietoa kämpästä. Hirveä ylimääräinen vaiva saada tietää, että asunto on yksi täysi susi ja vielä muovimatto kaupanpäälle. Muovimatot on mulle jotenkin ehdoton turn off. Ei vitsit olisi ihana "omistaa" asunto ja vaikka lyhentää lainaa kuukausittain ennemmin kuin maksaa jostain luukusta hirveät summat. No ehkä sitten pikkuhiljaa, kun valmistun. :) Voin vaan suu auki miettiä teitä kaikkia pääkaupunkiseudulla asuvia, jotka maksatte tuplasti enemmän. Niin kuraa. Vielä joutuu siitäkin maksamaan ylimääräistä vuokranantajalle, jos muuttaa vuoden sopimussakon sisällä pois asunnosta. Hirveän epäreilua nuorten kannalta, joita kesätyöt ja elämän muutosvuodet vievät ties minne. Helppoa heittää se 400-900€ ylimääräistä vain siksi, etten nyt asunutkaan tässä asunnossa kuin 10/12kk.


Sitten vähän positiivisempaa.

Selkä on varmaankin naisen kauneimpia ruuminosia ja siksi minusta olikin kiva, kun löysin tällaisen topin Gina Tricot:sta. Olisin ostanut tämän kaikissa sateenkaaren väreissä, mutten löytänyt kuin valkoisen ja harmaan, eikä harmaa näyttänyt yhtä kivalta. Käykää muutkin äkkiä hamstraamassa!!
Tuunasin myöskin hyvin vanhoihin Asoksen shortseihin pari repeämää ja mielestäni niistä tuli paljon nykyaikaisemmat noin pienellä erolla. Jes! :)Tykkään myöskin kovasti tän hetken kynsistäni, jotka ovat nudet/persikan väriset ja jotenkin niin freessit. Hiemat kuluneet jo ovat kovassa käsittelyssäni mm. jumppien/salilla riehumisen takia, mutta muuten oikein passelit. :)/Marjo

4 kommenttia:

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!