maanantai 14. heinäkuuta 2014

West Coast


Viikonloppu sujui mitä täydellisemmin juuri niitä kesän kivoimpia hetkiä viettäen. Siihen sisältyi puistossa norkoilua yömyöhään kuunnellen taivaanrannasta kantautuvaa musiikkia. kohtaamisia ja nauravia suita. Beach-lenttiksen pelaamista auringon porottaessa kirkkaalta taivaalta ja auringonlaskua fiilistellen kivalla porukalla Vesikarilla. Luonnossa oleilu on varmaan parasta koko kesässä ja sitä tuli kyllä suuri annos viikonloppuna. Niin rentouttavaa ja sielu kirjaimellisesti lepää näitä hetkiä muistellen ja kuvia katsellen. Sunnuntainakin käväisin herkullisilla vohvelikahveilla lapsuudenystäväni kanssa ja oli aivan mielettömän chilliä.

Harvoin tulee näitä hetkiä, kun jostain lennosta tarttuu tiettyyn nostalgiseen fiilikseen ja elää sen kuin hidastettuna nautiskellen jokaista tuulenvirettä, pilvien liikehdintää ja hengittäen keuhot täyteen suolalla maustettua ilmaa lokkien kirkuessa taustalla ärsyttävää, mutta niin asiaankuuluvaa raakuntaa.  Näin on tehty pienestä tytöntylleröstä asti ja aina tämä fiilis on yhtä hieno. Meri&kesä <3
Iskä tekemässä kanawokkia


Kauniita maisemia VesikarillaNoloja selfieitä kännykkä täynnä :D


Jennan kanssa Vohvelikahvilassa. Mä otin omena-toffee vohvelin. Viikon sokerikiintiö täynnä tuon jälkeen! :D 


Järkyttävän hyvää grilliruokaa
Oli aivan huippua aloittaa tämä viikko spinningillä työpäivän jälkeen ja ensi viikonloppuun valmistuen, kun Turun kruunaamaton kuningatar tulee kotikonnuilleen kyläilemään ;)


<3Marjo

1 kommentti:

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!