keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Hat Tricks


Upean persoonallinen ja liian vähän katukuvassa nähty asuste on ehdottomasti hattu. Neal Caffrey näyttää järisyttävän kuumaa esimerkkiä hattupukeutuisesta miehillä sarjassa White Collar. Missäs on naisten esimerkkipukeutuja? Itse meinasin alunperin ostaa ruissiin ison mustan lierihatun, mutta lopulta luovuin ajatuksesta sen hankaluuden takia. Eipä se toisaalta hakalampaa olisi hattua kantaa kuin lippiksen pitokaan. Ajatus ei vaan ole saanut kypsyä päässäni tarpeeksi pitkään. Monesti Suomessa tulee sellainen fiilis, että ei viitsi laittaa mitään erikoista päälleen, koska kerää liikaa katseita. Sitä miettii hienon rantakimonon nähdessään, että vitsi tuollainen olisi ihana pukea ulkomailla, muttei tule ajatelleeksi, että Suomessakin voisi. Huomaan kyllä saman äijienkin kohdalla. Sitä ostellaan kaikenlaisia hippihousuja ja käsikoruja rantalomalla, mutta Suomessa niitä ei erehdyksessäkään käytetä.

Mun silmissäni hatut saa aikaan sellaisen mielleyhtymän, että tyyppi on vähän boheemi maailmankansalainen ja haluan tietää hänestä lisää! :)


Inspiraatiota Pinterestistä:
Ärsyttävät sadekelit kyllä yhtäkkiä iskeneet tänne. Ei ole muuta tekemistä kuin ottaa selfieitä! :D Tulee oikeen syksyfiilis, eikä voi lähteä lenkille, plääh! Onneksi olin tänään kuitenkin Combatissa Rok-kuntokeskuksessa. Supertehokas täytyy sanoa. Mulle tulee usein sellanen fiilis erilaisista jumpista, että olisi ollut kivempi mennä vaikka lenkille, koska jotenkin monet jumpat jättää vielä niin paljon ylimääräistä energiaa jäljelle toisinkuin 12km lenkki, jonka voi juosta mitä vauhtia haluaa. No toisin oli tänään, oikeen yllätyin positiivisesti! :)

/Marjo

6 kommenttia:

 1. Mää niin käyttäsin hattuja, mutta en vaan löydä omaan päähän istuvaa!!! Mulla on yks musta liian isona (muttaku oli pakko saaha...) ja olkihattu, mutta sen reunat on taas liian pitkät ja ne repsottaa naamalla :D Yritetty on mutta ku ei..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekaan ei tunnu istuvan lippikset eikä hatut sit ollenkaan! :D On vielä niin ärsyttävän paksu tukka, että se nostaa hattua koko ajan päästä ylös, jolloin hattu vaan on pääni päällä, muttei päässä :D hahahaha

   Poista
 2. Kivoja hattukuvia <3 Mä oon sellainen migreenipotilas, että alkaapi melkeen aina päätä jomottaan jos kuljeskelen pitkiä aikoja auringonpaisteessa ilman hattua tai aurinkolaseja :( Oon tyytyny tällä hetkellä lippikseen, mutta vois kyl harkita jotain semmosta kunnon hattua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi vitsi kuinka kurjaa tuo migreeni!! Onneksi on tuollaisia apukeinoja kesähelteille kuin hatut! Mäkin yleensä ulkomailla varsinkin käytän ja kyllähän ne estää hiusten palamista ja auringonpistoksia tosi hyvin!:)

   Poista
 3. great hat inspiration,i really like the 5th and 5th look.they're so cool

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you sweetie!! :) Love that relaxed blue shirt pic too. So fresh! :)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!