maanantai 7. heinäkuuta 2014

Festival Season

Ajettiin torstai-iltana Turkuun ja viikonlopun pirskeet on nyt takana. Voi elämä sentään oli hauskaa ja kannatti lähteä ärsyttävästä ajomatkasta huolimatta!! Musta kaikki paria tuntia kauemmin kestävä liikkuminen saisi tapahtua lentokoneella sen vauhdin vuoksi, mutta lentopelkoisena ei tule kyllä onnistumaan, siispä kärsivällisyyttä harjoitellessa.

Olin tosiaan lauantain ja perjantain ruississa fiilistelemässä ja sunnuntaina koitti mun osalta kotiinlähtö muutaman muun jäädessä vielä sankaroimaan. Otti kieltämättä vähän hermoon, mutta joskus se on juhliminenkin lopetettava.  :D Täydellistä kyllä, että saatiin niin mahti-ilmat ja porukka yhteen! Examplen keikka oli maaginen ja siinä kyllä tanssittiin kaikki viikonlopun mätöistä saadut kaloritkin pois! Vitsi kun aina olisi kesä, festareita, mökkiviikonloppuja ja laiturin päässä makoilua mansikoita syöden. Onhan se nyt nättiä avata aamulla silmät auringonpaisteeseen, hipsiä ulos aurinkotuolille, nauttia musiikista kera kylmän kokiksen, ilman kiirettä mihinkään.

Koska viikonloppuna oli niin mukavaa, ei valokuvaaminen ollut ekana mielessä eikä kuvamäärä ole jären suuri. Hyvä oikeastaan niin. :)

Hiusten kihartamista ja meikkailua iltapäivän rientoihin
Kävelyä rokkailuja kohti aivan pirun kipeillä ja kärsineillä varpailla!  Mutta sitäkin mainiompi fiilis! ;)Asupohdintoja ja päällä neuletakki, jonka olisin halunnut pitää päälläni viisi minuuttia kauemmin illan viiletessä, mutta lokki tai joku muu otus kerkesi siihen kakkia! :D
Järisyttävän mahtava fiilis ja kuuma kesäpäiväExamplen uskomaton keikka!!Hirveitä vaatekriisejä kuten taustalta näkyy :D Päällä Lindexin boheemi paita. Tuo oli aivan ihana päällä!
Pure Love!Nyt on pakko mennä salille piristymään!

/Marjo

4 kommenttia:

 1. Great photos!

  http://closertotheedgeblog.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. What sweet photos!

  www.verasawicki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you!! Beautiful summer and festivals...<3

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!