tiistai 3. kesäkuuta 2014

StudentfestViikonloppu meni varsin raskaasti herkkuja syöden ja liian tiukkaan hameeseen änkiessä. :D Muutamat ylppärijuhlat kierrettyämme tuntui kyllä kovasti siltä, että olisipa pukeutunut vähän rennompiin vaatteisiin. Kiva juoda kuplivaa ja syödä ihania tarjoiluja kokoaikaisessa halkeamispisteessä. No selviydyinpä siitä ja ilman sitä mekkoa. Puinkin lauantaina vasta vaatekaappiin löytäneen hameen simppelin topin kanssa. Tuon tyylinen hame onkin ollut mielessä vaikka kuinka kauan, enkä olisi uskonut, että se tähän hätään löytyy. Luonnonvalkoinen väri on kyllä todella helppo sotkeentumaan. Varsinkin jos omistaa samanlaisen hazardiluonteen kuin mulla. Hame oli jo vähän likainen ennen kuin olin kerennyt kenkiä pukea. :D Eipä onneksi maksanutkaan paljoa. Siitä nämä edullisemmat kesäkuteet ovat kyllä hyviä. En muuten tajua miten on tullut ostettua vaikka kuinka monta halppis"löytöä" nyt kaupoista. Melkeen kaikki ostamani vaatteet ovat olleet jonkunlaisessa tarjouksessa, vaikka eivät muutenkaan ole mitään kovin arvokkaita. Alla oleva neule Lindexistä puoleen hintaan ja parista muustakin liikkeestä muutama toppi -30%. Kerrankin näinpäin! ;)Ärsytti niin paljon pukea korkeat avokärkiset kengät, mutta tuon mekon kanssa ei vaan mitkään muut tuntuneet hyviltä! Tai oikeastaan mulla ei ollut sellaisia pelkistettyjä teräväkärkisiä avokkaita, jotka olisin halunnut pukea. Avokärkiset kengät on jotenkin tosi nihkeitä, yökk. Tuommoset tilanteet on kyllä sikaärsyttäviä, että tietää jonkun asussa mättäävän, mutta ei auta. Kenkäostoksille tuota pikaa! ;)
Nyt unten maille ja aamulla töihin!Puss,

Marjo

4 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä niin uskomattoman nätti tapaus.

  On kyllä suurin virhe pukea mitään kireää pirskeisiin jossa saa rauhassa mättää napaansa tavaraa. Mitä löysempi yläosa, sen parempi. Onneksi suurehkot rimpsutopit sun muut on nyt muotia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa!! Tuo yläosa pointti on kyllä totta! ;D kiitos ihanasta kommentista! Kivoja tuollaiset päivät, että saa laittaa vähän "parempaa" päälle. :)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!