maanantai 26. toukokuuta 2014

Mitä pukea valmistujaisiin?

Istun tässä juuri hiusväri päässä ja vähän jännittää, mitä tästä tulee. :D Piti lähteä lenkille, mutta ulkona on niin pirun inhottava ilma, että meninkin maman mukana kauppaan ja ostin hiusvärin jumppavaatteet päällä. Alkoi niin ärsyttää tämä liian vaaleaksi ja oranssiksi mennyt tukka.

Viikonloppuna olisi valmistujaisia tiedossa, eikä mulla ole vielä edes mekkoa, äää!!! Pakko mennä tässä parin päivän sisällä koluamaan Kokkolan jokainen vaatekauppa, mutta pahinta pelkään. En yleensä kelpuuta kaupungin tarjontaa, koska niin monella vastaantulijalla on samanlaisia kuteita ja se jos joku on ärsyttävää! Kiva laittautua monta tuntia ja todeta, että samoissa pippaloissa on kolme ihan samannäköistä asua. Jestas sitä stressaakaan turhanpäiväisistä asioista. :D

Pukeutuminen arvokkaasti on kyllä taitoa vaativa laji. Ei saa näyttää liian seksikkäältä arvokkaissa juhlissa. Kukapa myöskään haluaisi pukeutua telttakankaaseen. Mekon täytyy istua loistavasti ja näyttää laadukkaalta, mutta se ei saisi yhden illan pukuna kustantaa mitään mielettömiä summia. Puvun pitäisi olla uniikki, muttei outo. Puvun pitäisi myös parhaassa tapauksessa sopia kantajan persoonalle. Ei kuitenkaan saisi näyttää tyylikkäämmältä kuin itse juhlakalu. Pitäisi näyttää asialliselta, muttei kuitenkaan tantalta. Koitappa siitä sitten löytää joku mielekäs. :D

Keräsin tähän sellaisia mekkoja, joita itse mielelläni pukisin vieraana viikonloppuna.<3Marjo

6 kommenttia:

 1. Moi!

  Tuleeko susta KTM vai VTM?

  VastaaPoista
 2. "yhden illan pukuna?" sillä tavalla, tätä se on tämä kertakäyttäginatrico-sukupolvi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt! :) En ole tämän vuoden puolella tainnut ostaa ainuttakaan mekkoa, ne on speciaalitilaisuuksiin kerran tai kaksi vuodessa. En koe sitä kertakäyttökulttuuriksi. :)

   Poista
 3. Kyllä mä ainaki ostan yleensä juhliin jotain uutta, mikäs sen mukavampaa kun saada ihana uusi mekko vaatekaappiin! Eikai samaa nyt montaa kertaa voi käyttää...varsinkin jos vieraat on samoista piireistä niissä juhlissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se on aivan ihana panostaa erikoistilaisuuksiin! Jotenkin kun on itsellä fiinimpi olo, niin juhlatkin tuntuvat kivemmilta! :) Ja naisethan tykkäävät laittautua! ;)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!