lauantai 22. maaliskuuta 2014

Dreaming of SummerHeippa ihanat lukijat! 

Meillä oli tosiaan ratkiriemukkaat ja ihka ekat sitsit mun osalta torstaina ja aika onkin mennyt niistä selvitessä ja kandia kirjoitellessa. Vielä olisi reipas viikko aikaa tehdä tarvittavat lisäykset kandiin ja se on sitten siinä, whii!! Oletteko muuten huomanneet itsessänne perinteistä kevätvilliä, sellaista, että tekisi koko ajan mieli mennä ja olla ulkona. :D Mä en ainakaan yhtään jaksais olla sisällä tai tehdä koulujuttuja, kun aurinko paistaa ja itsekin on niin paljon pirteämpi. Eniten odotan sitä, että kun ilmat vielä vähän lämpeävät, niin kohta pääsee juoksemaan auringonpaisteeseen loistomusiikki korvilla. Harva asia on yhtä mieletöntä! 

Tänään nään pitkästä aikaa yhtä äärimmäisen ihanaa ystävää ja huomenna ajattelin käydä joogailemassa. Jooga on selkeästi tehnnyt tehtävänsä, kuten kuvasta huomaa, taakseni on ilmestynyt erittäin boheemi tyyny. ;) Kyllä musta vielä pieni hippi tehdään kesään mennessä, koska olen muutenkin rakastunut palavasti tähän boheemiin kevätmuotiin. Ihania rimpsupaitoja ja värikkäitä mekkoja. Ja kasvisruoka nyt vaan sattuu olemaan niin hyvää!!


Kesä rinnassa ja muutenkin ulkomaanmatkasta unelmoiden tarpeelliset kesähankinnat olisivat ihana värikäs kimono, ulkomailta tuodut rannenauhat ja ehdottomasti mitä kaunein maximekko.


Kuvat PinterestMitä loistavinta lauantaita kaikille! 
Puss,
Marjo

6 kommenttia:

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!