sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Chill Sunday

Eilen oli kyllä niin paska päivä heti aamusta alkaen, kun poljin jumpalle rättiväsyneenä ja loskaa satoi vaakatasossa tuntuen ennemminkin pieniltä kiviltä. Jumppa sinänsä oli superhyvä, vaikkakin mä lihakset jo valmiiksi hajalla valitsin vähän liian rankan lauantain jumppatuokion. Kotiin päästyäni kaikki asiat vaan vuorotellen menivät päin pyllyä ja illalla olin niin raivoissani kaikista päivän koettelemuksista, että pyöräilin Emmin luo. Siellä sitten lopulta rauhotuin ja illasta muodostuikin lopulta varsin mukava.

 Nyt on jotenkin sellainen ankea fiilis epäselvästä kesästä, takatalvesta ja muutenkin turhauttaa kaikki mahdollinen. Olen kyllä just sellainen, joka ei osaa olla ressaamatta asioista, vaan vaivaa mieltään kaikella turhanpäiväisellä.

Pieniä ilonhetkiä ärsytykseen tuo kuitenkin elämän nautinnot. Eilen ystävät ja tänään hyvä ruoka. Torstaina on myös vuorossa sitsailua kahden kauppakorkean voimin. :)

Tein tosiaan lohipastaa tuunattuna avocadolla. Aineksina käytin niitä, mitä jääkaapista sattui löytymään. Kalaruuat ovat itselläni vähän sellaisia, että silloin tällöin tekee mieli, mutta yleensä en hirveästi kalaruuista pidä. Tämä pasta on kuitenkin ihanan freessi sitruunan takia ja avocado tuo siihen kivaa vaihtelua.  Niin hyvää!Avocado-kylmäsavulohipasta

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1/2 raastettu sitruunan kuori ja mehu
paketti kylmäsavulohta (200g)
purkki ruokakermaa (2dl)
1 avocado
suolaa
cayannepippuria
mustapippuria

+

tagliatelle-pastaa ( itselläni sattui olemaan ainoastaan tummaa fusillipastaa)
Hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä pehmeiksi. 
Suikaloi pannulle lohi ja kaada sekaan kerma. 
Lisää lopuksi avocado ja mausteet.
Kiehauta ja tarkista maku. Sekoita kastike keitetyn ja valutetun pastan kanssa tai tarjoa kastike erikseen.


Nyt yritän keskittyä tähän kandin kirjoittamiseen!

Puss,
Marjo

4 kommenttia:

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!