tiistai 4. helmikuuta 2014

Täällä taas

Heippa vaan kaikille aivan liian pitkästä aikaa!Mun läppäri sanoi itsensä irti tossa reilut kolme viikkoa sitten ja tammikuun Kokkola-Turku välillä reissanneena ei ole aika riittänyt sitten ollenkaan blogiin. Nyt on kuitenkin rakas mac taas täällä entistä ehompana ja mäkin lupaan ryhdistäytyä tämän blogin osalta. Toisaalta täytyy todeta, että muutama viikkoa ilman tietokonetta teki järjettömän hyvää ja sitä todellakin huomasi, kuinka paljon arvokasta aikaa sitä kuluttaakaan netissä. Tuli luettua pitkästä aikaa oikein suurella innolla kirjoja ja opittua hengailemaan ilman virtuaalimaailmaa.
 Asun tällä hetkellä taas uudessa kämpässä, joten ainakin reissaaminen saa luvan loppua kevään ja kandin kirjoittamisen ajaksi. Muutenkin on ihana olla hetki samassa paikassa ja asettua kodiksi.


Kuntoilunkin osalta mulla on sujunut tosi surkeasti tämä vuoden aloitus, koska pidin salijäsenyyden jäädytettynä tammikuun ajan. Joulukuun lopun olin myöskin kipeä, joten eiköhän tämä 1,5kk sohvanpohjalla ala jo riittämään. Asiaan tuleekin muutos juuri tänään, kun rynnistän salille innosta puhkuen! :D

Olen muuten tehnyt muutaman huippulöydön laatumielessä kevättä ajatellen.
Kahdet nahkanilkkurit Biancon loppuunmyynnistä 100€ yhteensä, vaikka alunperin olisin joutunut maksamaan samasta combosta 260€ ;) Alla olevassa kuvassa toinen pari, koska toinen on ollut niin kovassa käytössä ja näiden kelien jälkeen aivan kuran peitossa.


Parhaimmasta Jenny's Storesta löytyi myöskin herkullisen persikan värinen Ralph Laurenin kauluspaita puoleen hintaan! Halleluja sanon minä!! ;DNyt kandiesitelmän tekoon ja kohta salille! 

Puss,
Marjo

6 kommenttia:

 1. Niin vähän tyhmä kysymys, mutta siis ihan mielenkiinnosta, että mitä muuten opiskelet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen Åbo akademissa kansantaloustiedettä ja rahoitusta. :)

   Poista
 2. Tosi kauniit ja klassiset kengät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään ja ne toiset on melkeen vielä kivemmat, mutteivät harmi kyllä päässeet tähän postaukseen mukaan... :D

   Poista
 3. Kivoja löytöjä! :) Nuo molemmat sopii todella moniin asukokonaisuuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä!! Kiitos kovasti, tällaiset laadukkaat löydöt tuottaa kyllä suurta iloa! :D

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!