maanantai 13. tammikuuta 2014

Sneakers in Everyday StyleNew Yorkissä tätä trendiä jo vuonna 2008 ihmetellen ja sille naureskellen, on se kuitenkin pikkuhiljaa rantautunut myöskin Suomeen. Nimittäin lenkkarit yhdistettynä normivaatteisiin. Ensin oli conssit ja nyt tulee tämä ja epäilen sen kiihtyvän vain kevättä kohden. Mitäs pidätte? Onko silmä tottunut jo vai onko lenkkareiden yhdistäminen fiinimpiin vaatteisiin ehdoton no-no?

(Kuvat Pinterest)

<3 Mabsu

16 kommenttia:

 1. mä olin eka sitä mieltä, et en todellakaan aio ikinä käyttää lenkkareita normivaatteiden kaa.. mut mites kävikään, mul oli viel viime viikkoon asti ne ahkerassa käytössä koulussa ja töissä :D lenkkarit on viel niin mukavatki, et tulee monesti laitettuu ne ihan senki takii mielummin, ku vaik jotku hiostavat bootsit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa siinä rajoilla, että uskallanko laittaa vai en, mutta ehkä vielä innostun paremmin tässä kevään mittaan, kun tekee mieli pukeutua kaikkeen kirjavaan! ;)

   Poista
 2. Great selection!) Cool post)Would you like to follow each other? Just let me know in my blog. xoxo
  http://www.elationofcreation.com/

  VastaaPoista
 3. Joo, mä en ikinä tuu laittaa lenkkareita normaalien vaatteiden kanssa :D tai riippuu tietenkin minkälaiset lenkkarit on kyseessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oota vaan, kyllä sitä vaikka mihin ryhtyy, kun tarpeeksi silmä tottuu! ;D

   Poista
 4. I just found your blog and I'd like to say, that is amazing! You have awesome design, beautiful photos and interesting posts!

  Would you like to follow each other? Let me now in my blog)

  www.dianacloudlet.com

  Diana Cloudlet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your lovely comment! <3

   Poista
 5. En oo vielä kyllä hulluna lämmenny tolle, mutta veikkaan että kuitenki käy niin että jossain vaiheessa mutki nähään lenkkarit jalassa jossain.... :D haha hei haastoin sut mun blogissa! käy kattoon :) ---> http://littlelightsinmyheart.blogspot.fi/2014/01/facts-about-me.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon ja anteeksi, kun kesti näin kauan vastata tähän!! <3

   Poista
 6. very nice blog:)

  http://sandrainvogue.blogspot.com/

  follow?

  VastaaPoista
 7. I really love sneakers ;)
  http://www.vaguue.blogspot.com/

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!