tiistai 3. joulukuuta 2013

Jumppailua
Maanantain jo tavaksi muodostuneen spinningin jälkeen menin vielä Satsissa melko vasta lanseeratulle Trigger Point tunnille. Tuntia kuvailtiin Satsin sivuilla näin:

Trigger Point perustuu myofaskiaalisten triggeripisteiden hierontaan, jolla on tarkoitus pehmittää elimistön pehmytkudoksia.

Trigger Point perustuu siis toisinsanoen patukan päällä makoiluun ja pallolla erilaisten lihasten jumikohtien avaamiseen. Tunti on todella tehokas tukossa oleville lihaksille, mutta ei ole kyllä todellakaan mikään rentouttava kokemus. Kaikki tunnilla olijat vuorotellen irvistelivät peiliin ja puuhkuivat kivusta. :D

Venyttely itsessään on mulle ihan kivaa hommaa, koska olen aina venynyt suhteellisen hyvin ja nautin jollain tapaa siitä aiheutuvasta kivusta, mutta tämä trigger pisteiden hieronta on sitten aivan toinen juttu. Vähän sama homma kuin penikoiden avaaminen!
Välineet näyttävät tosiaan tältä ja niitä saattaa löytyä ihan yleisestikin kuntosaleilta vapaaseen käyttöön! Pitäkää silmät siis auki ja kokeilkaa esim. näitä harjoituksia. :)


Ps. Kannataa muuten tarkkailla Stadiumin valikoimaa nyt joulukuun ajan, koska päivittäin avautuu uusia kalenteriluukkuja ja huipputarjouksia sitä kautta! Tästä pääset joulukalenteriin! :) 

<3Mabsu

4 kommenttia:

  1. Hei mabsu mikä masu ;) wowwowwow!!!

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia!<3 ja upee blogi!:)
    käy tsekkaa ja liity lukijaks jos tykkäsit:)
    http://anutuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!