sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikonloppu


Suunnitelmat viikonlopun suhteen heittikin lopulta kärrynpyörää ja perjantai vietettiin elokuvissa ja lauantai kotona leppoisasti hengaillen. Ainakin sai univelat pois ja huolella levättyä tarpeeksi! Käytiin kattomassa Thor 2 ja suosittelen kaikille seikkailunjanoisille ja nohh… Hemsworth janoisille. ;)
Mä rakastan seikkailuleffoja ja otan niistä aina hirveesti huumaa! Harvoin jaksan katsoa mitään draamaa tai kauhuleffoja, mutta seikkailuleffat kuten hyvänä esimerkkinä Pirates of the Caribbean ja siihen kun lisää vielä kuumiksia päätähtiä, niin olen aivan myyty. :D(Kuva Pinterest)


Sunsilkilta saapui perjantaina mieleinen paketti. Odotan innolla pääseväni testailemaan varsinkin heidän kuivashampootaan. Olen huomannut, että eri merkkien kuivashampoissa on suuresti eroa tehossa ja toivotussa lopputuloksessa. Huippua siis päästä testailemaan Sunsilkin versiota!

Paketti sisälsi myös lämpökäsitellyille hiuksille tarkoitetun shampoon ja hoitoaineen sekä tavallisille hiuksille saman Combon ja kuiville hiuksille jo aiemmin nähdyt erilaisia öljyjä sisältävän hoitotrion. Mähän suoristan hiukset lähes joka pesun jälkeen, joten kaikki mahdollinen lisäsuoja tulee todella tarpeeseen! :D Onneksi hiuslaatuni on sen verran paksu ja karhea, että se ei hevillä kärähdä.
Zarasta tarttui mukaan uusi parkatakkirakkaus, mutta siitä lisää myöhemmin.

Nyt koulutehtävien kimppuun! 
Hejdå<3


10 kommenttia:

 1. Jään odottelemaan tota sunsilkin arviota! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon tuotteita, että menee kyllä hetki niitä testatessa, mutta palaan asiaan! ;)

   Poista
 2. Love your blog! Now i follow you! Love the pic of the bath, i really feel like one now!! It is soooo cold today!!! xxxx


  Gabriela Rose
  PANICULATA

  VastaaPoista
 3. Tuommoset rentoilu viikonloput on just parhaita!:-)
  Ja Pirates of the Caribbean... ♥_♥ No words needed.

  VastaaPoista
 4. Hello dear! Liked the blog, I'm following.

  VastaaPoista
 5. Mulla on toi sama Sunsilk setti, ja täytyy sanoa että kuivashampoo on ollut mun rakkaus tosi pitkään joten oli ilo saada toi tossa mukana. :)

  Jos haluat kokeilla ripsenpidennyksiä, osallistu ihmeessä mun blogissa menevään arvontaan. Mä harvoin "mainostan" arvontoja mutta niin monet ovat kiinnostuneita ripsenpidennyksiä kokeilemaan niin miksi ei levittää sanaa. :) xx

  Voita ilmaiset ripsenpidennykset täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi veljet! :D No sehän sattuikin! Ja kiitos hei kun jaoit ton!! Ripsenpidennykset kieltämättä helpottais elämää! :)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!