maanantai 7. lokakuuta 2013

Champagne and motivation


Voi kuinka hauskoissa kekkereissä olin lauantaina töissä. Promottiin tyttöjen kanssa shampanjaa ja oli aivan huippurento meininki. Yritysjohtajia pukeutuneina taivaallisen upeisiin iltapukuihin ja me siellä fiiliksessä mukana. Kymmenen tuntia seisoskelua vei kyllä voimat aika näppärästi, joten sunnuntai sujui aika rennossa tunnelmassa. Paitsi kävin lenkillä pitkästä aikaa!!! Melkeen 12km tuli juostua ja vaati kyllä kaiken viitseliäisyyden, mutta done!!!

Ja fiilis ihan HUIPPU! :) 

Lauantaina elin sellaisessa pienessä huumapilvessä, koska moni gaalassa istuvasta henkilöstä oli aikoinaan itsekin opiskellut kauppakorkeassa ja sitten päässyt kutsuvieraaksi sinne upeaan juhlaan. Ei ainakaan vähentänyt koulumotivaatiota. Ihan parasta tsemppiä nähdä kirjaimellisesti millaisia kivoja plussia opiskeleminen tuottaa sitten joskus ehkäpä tulevaisuudessa. :)


Going to champagne promotion on saturdayLenkkeily tähän aikaan on harvinaisen ärsyttävää, koska aluksi on pirun kylmä ja hetken aikaa juostua hemmetin kuuma taas. Onneksi sairaan siistit maisemat saa unohtumaan pukeutumisvaikeudet melko helposti.


Finally did some running yesterday!!
Mua ärsyttää kaikki perinteiset treeni-inspiraatiokuvat tällä hetkellä. En halua itsekään olla liian puntti, joten täältä pesee vähän erilaisia urheilumotivaatiota kasvattavia kuvia. ;)


Musta lähtökohtaisesti raikas ja kevyt ruoka saa sellaisen fiiliksen aikaiseksi, että nyt lähden kyllä ulos laittamaan kuonat liikkeelle, kun olen kerta syönytkin kevyesti. Myöskin vartalon kuorinta päästä varpaisiin tai kuivaharjaus sekä ihon rasvaaminen kunnolla edesauttaa sellaista fiilistä, että kun iho tuntuu ja näyttää hyvältä, niin haluan taata sen myös tulevaisuudessa. Vedenjuonti on myöskin älyttömän tärkeää talvisin, jossei halua ihon hilseilevän kokonaan pois. Kiva idea tuollaiset aikataulutetut juomapullot, niin pysyisi hyvin rytmissä koko päivän!


TRAINING MOTIVATION


En kyllä panisi pahitteeksi jos joskus näyttäisin näin hyvältä jossain iltapuvussa. Tuossa on ainakin kyykätty kunnolla. :D


Trendikkäät ja söpöt treenivaatteet on ehdoton tunnelmannostattaja. Kunnolliset kuteet myöskin auttavat itse liikuntasuorituksessa, kun vaatteet ei ahdista ja fiilis on kevyempi. Kauniit maisemat ja ulkoilma taasen on sellainen asia, joka voittaa kuntosalin juoksumatot satanolla. Ympäristön vaihtelevuus saa myöskin ajan kulumaan rutkasti nopeammin.

 (Kuvat Pinterest)


Nyt maanantai reippaasti käyntiin kaurapuuron, kahvin ja matikantehtävien voimin!

<3 Marjo


6 kommenttia:

 1. no varmasti tollasesti tuli kunno motivaatiopläjäys!! ihania noi kaikki kuvat !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee jee kiitti kiitti! :P Niin kurjia ilmoja, että täytyy löytää intoa jostain muualta!!

   Poista
 2. sv: åh tack så mycket! love xx

  VastaaPoista
 3. Marjo, mä niin tykkään sun blogista!! Aina yhtä inspiroiva :)) /Wiltsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu voi kiitos paljon! :) Parasta saada tuollaista palautetta!:)

   Poista
 4. ketogenic snacks People sometimes confuse thirst with hunger. You can end up consuming extra calories whenever a glass of drinking water is actually the thing you need. You should try to drink about 6 to 8 eyeglasses (1.2 litres) of fluid, preferably water, every day - or more if it’s warm or you’re exercising.
  http://www.cureidea.com/keto-snacks-list

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!