torstai 10. lokakuuta 2013

Bohemian Rhapsody


Tylsistyttää tämän hetken syysmuoti niin paljon. Maisema harmaa, vaatteet tummat ja fiilis on aika helppo johtaa tuolta linjalta myöskin. Kuten ihanien räväköiden jumppavaatteiden niin myöskin arkikuteiden on joskus hyvä vähän säväyttää. Ei tarvitse loistaa kilpaa auringon kanssa, mutta upealta talviunelle menevältä luonnolta voi todellakin ottaa inspiraatiota pukeutumiseen. Energisoida sitä kautta itseään varsinkin näin pimeimpään vuodenaikaan. Raikasta keltaista, lämmintä oranssia, sensuellia punaista ja maan sävyjä ruskeasta vihreään. Kaiken ei aina tarvitse olla mustaa, harmaata tai beigeä.

Välillä jotenkin itsekin herää ja tajuaa kuinka tylsiä vaatteita tulee ostettua, kun panostaa vaan laatuun eikä mieti hetken hullutuksia. Kyllähän niitäkin tarvitaan. Maailman pinkein ja muovisimman näköinen takki on välillä just se, joka jonain tiettynä päivänä tuntuu parhaimmalta päällä, vaikka olisikin 364 päivää vuodessa varastossa pölyttymässä.
.
Siksi olen aivan innoissani siitä, että esimerkiksi Sokokselle on saapunut ihania Denim & Supply Ralph Laurenin syysvaatteita erikoisilla printeillä ja kuoseilla. 


Inspiraatiokuvat Pinterest

PS.

Älkää kukaan unohtako kurkata Stockkan hullujen päivien tarjontaa!!

Täältä


<3 Marjo

3 kommenttia:

  1. Nice photos
    You have a cool blog. Would you like to follow each other? Let me know

    missharibo.blogspot.com

    VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!