perjantai 13. syyskuuta 2013

Work hard play hardIstun tässä kaikkeni antaneena netin kuntoon saamiselle ja vihdoin toimii. Kännykän netillä koneen käyttämäinen kyllä väheni huimasti. Enkä mennyt eilen tenttiin, vaan lähdin opiskelijabileisiin. Sitten seuraavaan tenttiin kylläkin menen. En halua alisuoriutua. Nukuin toissa yönä älyttömän huonosti monesta syystä ja näin vaihteeksi ihan sairaita painajaisia. Jossei kansantaloustiede enää jossain kohtaa nappaa, niin ryhdyn tuottajaksi ja käytän uniani pohjana kauhuleffoille. Olen nuhainen ja ärsyyntynyt siitä piirteestä itsessäni, että pelkkä olemassaoloni saa aikaan ties minkälaista draamaa. Kuinka ihanaa voikaan olla istua koulun saliin, matikkaluennolle, niin etten tunne ketään eikä kukaan minua. Kaikki keskittyvät siihen yhteen asiaan, opiskeluun, ilman turhaa älämölöä ja vouhottamista. Yliopistoelämä on välillä todella kivaa, vaikkakin puuduttavaa lukea monta tuntia päivässä pelkkiä teoreettisia aiheita. Silti se jonkinlainen samanhenkisyys, halua oppia ja kiinnostus samoja aiheita kohtaan. Todella chilliä.

Mun tekis mieli mennä käymään useamminkin opiskelijabileissä, mutta olen huomannut että harva ystäväni ylipäänsä opiskelee mitään. Monet ovat jo kokonaan siirtyneet työelämän puolelle kukin mihinkin ja mä vaan opiskelen, miettien minne päädyn ja haaveilen suuria. Ihania sellaiset hetket kuten eilen, että kokee jonkinlaisen ahaa-elämyksen. Tuli jotenkin niin kirkkaasti mieleen, että miksi mä olen täällä ja mitä tältä paikalta haluan. Ei tunnu yhtään pahalta mennä sen jälkeen kolmen tunnin matikanluennolle poikien keskelle istumaan, koska tyttöjä tuolla linjalla näkee niin paljon vähemmän. Pääsen joka päivä hitaasti, mutta varmasti lähemmäs lapsuuden unelmia, inspiraation lähteitä ja sellaisia suuria virstanpylväitä, joita arvostan. Vaikkakin välillä ärsyttää tapella kelan kanssa ja elää suhteellisen pienellä budjetilla verrattuna siihen, miten kokopäivätyössä olevat elävät. Ehkä jujuna tässä on se, kuten Sims-pelissä, ettei kaikkea saa saada kerralla tai kyllästyy. Rahakoodilla voi saada heti hienon kämpän ja kaiken tuunattua viimeisen päälle upeaksi, mutta siihen se kiinnostus loppuu lähes heti. 

Uusi herkullinen syksyinen kynsilakka sävyssä Mocha Magic


Mutta nyt Jonnan hiuskäsittelyyn!! Tätä on NIIIN odotettu!!

<3Mabe
8 kommenttia:

 1. Oot ihan paras bloggari! Haha nauroin tolle sims-vertaukselle vaikka se oliki just osuva :D

  VastaaPoista
 2. Sulla on ihana tyyli kirjoittaa näitä postauksia :) harvemmin jaksan postauksista keskittyä teksteihin ja selaan vain kuvat, mutta sun tekstit toimii!

  www.once-real.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Nice photos! :)

  wpierwszymrzedzie.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Eikös sulla oo geelit lakan alla? :) Ihana blogi muuten!

  http://goodmomentsonly.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on mulla!:) Tykkän tehdä pelkät geelit ja lakkailla sitten miten huvittaa. :D Kiitos! <3

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!