perjantai 27. syyskuuta 2013

Flowpark ja shoppailua


Käytiin keskiviikkona koulun kanssa riehumassa Flowparkissa viimeisinä syysiltoina, kun sellainen on vielä mahdollista. Oli erittäin hauskaa, haastavaa ja jännittävää tehdä jotain muuta kuin mennä perus kahvilaan istumaan arki-iltana. Mietittiin Pihlan kanssa, että tällaisia aktiviteetteja pitäisi olla niin paljon useammin, mutta ihmiset tuppaavat tylsistymään vanhetessaan. Eipä kumma, että niitä kilojakin siinä sivussa kertyy. Sormet ja varpaat olivat kuin pieniä kiviä illan actionin jälkeen ja iho täynnä naarmuja, mutta voi jösses meillä oli kivaa.

Olen vihdoin saanut ostettua kotiini pari himoitsemaani juttua. Ihana pikkuhiljaa ostella kaikkea kivaa ja päästä lähemmäs semmoista unelmien kotia pienin askelin.


Superpehmeä ja laadultaan priima Lexingtonin kylpymatto


Aivan uskomattoman herkullinen tuoksukynttilä WoodWickilta. Siis ei mitään järkeä miten hyvältä tää tuoksuu!! Sheer Elegance totta tosiaan. ♡ 


Vielä ei tee mieli käyttää lämpimiä talvituoksuja, joten Sokokselta tarttui mukaan Versace Bright Crystal hajuvesi. Todella ylellinen ja raikas tuoksu. Nyt jatkan uuden täydellisen tuoksukynttiläni imppaamista. :D
Huippua viikonloppua muruset!!

♡Marjo4 kommenttia:

 1. Mulla on kans pitkään ollut tuo Versacen hajuvesi ja se on aina vaan niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin monella kaverilla on ollut se, joten en ole aiemmin halunnut ostaa samaa kuin heillä, mutta nyt se huuma ton hajuveden ympärillä on vähän laantunut, niin sain vihdoin sen itsellenikin! ;)

   Poista
 2. Mäkin olen käynyt useaan otteeseen testailemassa tuota tuoksua. Pakko käydä joku päivä kotiuttamassa se! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanan raikas plus pullo jo itsessään sisustuselementti! ;)

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!