perjantai 30. elokuuta 2013

Leipomista ja hyvästelyjä


Nyt on tähän asti mahtavin kesäduuni koskaan ohi ja Turku kutsuu takaisin sunnuntaina. Sattuman kaupalla tai sanottaisko mun ihme tuurilla löytyi ihan huippu diili yhdestä kivasta asunnosta ja siellä asutaan näillä näkymin ainakin jouluun asti. Niiin helpottavaa, että kämppäasiat on nyt kunnossa.

Leivoin ihanille työkavereilleni supermaittavan baileys-juustokakun ja täytyy todeta, että muutkin näyttivät tykkäävän siitä kovasti! ;) Onneksi, koska en ollut aiemmin uskaltanut tätä kokeilla, ja nyt otin riskin.Resepti löytyi Kinuskikissan upeasta blogista ja pohjan sävelsin itse dominoista. Päätin lopuksi lisätä muutaman vadelman kakkua koristamaan, jotta maku pysyisi freesinä, eikä liian raskaana. Näytti tepsivän.

Tavallaan odotan innolla taas uusien koulukurssien alkamista, mutta myöskin harmittaa jättää tänne Kokkolaan kaikkia rakkaita. Liian pieni kaupunki tää kuitenkin on mulle tällä hetkellä ilman niitä mun kaipaamia opiskelumahdollisuuksia, joten eipä sitä mitään asialle voi. Ja kyllähän Turussakin on mitä parhaimmat ihmiset aktiviteeteista puhumattakaan.

Nyt kuitenkin legendaaristen venetsialaisten viettoon.

Nellyllä muuten kivoja Oneness-merkin vaatteita nyt alennuksessa -20% !!!
Käykääpäs kurkkaamassa! ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!