perjantai 26. heinäkuuta 2013

Everyday Minerals osa 2


Tein tänään pitkästä aikaa tilauksen Everyday Mineralsille. Nykyäänhän lainsäädäntö on muuttunut niin ärsyttäväksi, ettei EU:n ulkopuolelta voi tilata oikeen enää mitään tuotteiden jäämättä tullin haaviin. Raja on tällä hetkellä about 22€, kun se viime vuonna oli n. 43€. Tosi suuri pudotus siis. Mun tilauksen arvo siis ylittää 22€ rajan, mutta hyvällä tuurilla se ei jää tulliin kiinni. Saa nähdä. Muuten joutuu maksamaan alvit. Lisää tietoa täällä.

Tällä hetkellä EM:lla on kuitenkin flat international shipment rate 6$. Ei paha. Siihen vielä tullit Suomessa päälle, niin ei hinta siltikään ylitä esim Nellyllä myytäviä EM meikkejä, jotka ovat tuplahintaisia siellä. Sain myös tällä kertaa Itahake- pohjustussiveltimen kaupanpäälle ja seitsemän pohjatesteriä myöskin. Hyvä diili siis.

Ihan puhtaalla omatunnolla voin sanoa, että mun iho vaan voi paremmin mineraalimeikkejä käyttäessä. Olen nytkin muutamana yönä nukahtanut meikit nassulle, mutta ihoni ei ole siihen pahemmin reagoinut. Tällä hetkellä mun iho on muutenkin parhaassa kunnossa aikoihin ja olen hyvin iloinen siitä.
Kesäaurinko, aloevera, vedenjuonti, einesten välttäminen ja ihon huolellinen puhdistaminen saavat hyvää jälkeä aikaiseksi. Siihen kun vielä yhdistää kevyen meikkipohjan, niin kroppa ja mieli kiittävät.


Mineraalimeikkejä kuten näitä Everyday Minerals- meikkejä sun muita luonnonmukaisia tuotteita sekä vitamiineja saa hyvinkin edullisesti myös Iherbistä, josta mullekin on tällä hetkellä tulossa postissa pari uutta juttua. Niistä lisää sitten myöhemmin! Muistutuksena kaikille ensitilaajille, että koodilla ZUC220 saa alennusta tilauksen summasta riippuen. Iherbin tuotteet tulevat myöskin jenkeistä, joten tuo tulliraja pätee niihinkin. Postituskulut ovat kuitenkin halvemmat kuin Suomessa, vain 4$, joten pikkutilaukset saa ainakin edullisesti.Nyt iltalenkille (yrittämään edes) ja viikonlopun viettoon!


♡Marjo


4 kommenttia:

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!