keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kesoplättar

Huomio kaikki fitnesshirmut sun muut kuntoilijat




Päätin tehdä tänään välipalaksi monessa ruotsinkielisessä blogissa pyörineitä raejuustolättyjä eli toisinsanoen Kesoplättar.


Ajatuksena kananmuna ja raejuusto kuulostavat vähintäänkin oudolta keskenään, mutta mielenkiinto ja helppo resepti vei voiton, joten sitä oli kokeiltava.

Ja siis lopputulos oli uskomaton! Miten voikin näin ihme aineksista syntyä jotain näinkin hyvää ja terveellistä! Protskua vaikka muille jakaa ja hiilarit nollissa.

Kokeilkaa muutkin!! Ihan sikahyvää oikeesti.


Tämä resepti on kaikenlisäksi niin helppo, että surkeimmaltakin leipojalta luulisi onnistuvan. :)




Tässä mun resepti vähän kustomoituna








Iso purkki valion raejuustoa (400g)
Ripaus steviaa
Neljä kananmunaa
Kaks ruokalusikallista psylliumia




1. Kaikki ainekset sekaisin ja pannu kuumaks
2. Anna taikinan turvota hetki
3. Paista VOISSA matalalla lämmöllä 5-10 min plus toinen puoli 2 min
4. Tuoreita marjoja tai hedelmiä tarjolle ja lätty ääntä kohti


NAM!







/Mabe

6 kommenttia:

  1. it looks delicious and really fit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Those are so delicious!! ;) You should try them!!

      Poista
  2. oooi kuulostaa hiukan hyvältä! täytyy todellakin kokeilla :) kuin monta siitä tuli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta satsista tuli ehkä joku viis tollasta keskikokoista :P Oli kyl herkkua!!

      Poista
  3. Kuulostaa aika oudolta mut pakkohan tätä täytyy kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyl aika häiriintyneen kuulonen resepti, mut maku aivan muuta! :P Namss!

      Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!