tiistai 12. maaliskuuta 2013

I'm the type of girl who will burst out laughing in dead silence at something that happened yesterday


Huh, mikä päivä!
Sain kuulla positiivisia uutisia tässä taannoin Turun duunihausta, mutta aloitusajankohta harmittaa, voi hittovieköön. Käväisin tänään myös eräässä äärimmäisen jännässä työhaastettelussa kesätöitä ajatellen ja toivon niin paljon, että pääsisin sinne!! 

Kokkolassa on niin ihanan rauhallista, hiljaista ja kotoisaa, vaikka joka hemmetin kerta täällä saa pyöritellä peukkujaan toimettomuudesta. Vika ei ole kuitenkaan paikassa, vaan itsessä, kun ei keksi aktiviteetteja. Miksei voisi mennä vaikka luistelemaan!? Siinäpä vasta idea toteutettavaksi :) Onneksi sentään näkee vanhoja ihania kokkolatuttuja, ettei aivan tarvi kotosalla istuskella. Vaikka vuodet kuluu ja ikää karttuu, niin on todella hurmaavaa huomata tiettyjen tyyppien pysyvän omina itsenään aina ja ikuisesti.

 Lähiaikoina on erityisen paljon sattunut niitä tilanteita, kun vanhat leppoiset tutut on muuttuneet viime näkemän aivan tunnistamattomiksi. Mikä porkkana joillekin on isketty sivuttain takalistoon, kun ollaan niin äärimmäisen jäykkiä ja vaikeita vanhaan ja tuttuun verrattuna. Hei c'moon. Vuosi sitten viimeksi nähty ja ollaan sitten yhtäkkiä niin pirun aikuisia ja hillittyjä. ARGGHH. Vaikka pääsit pirun hyvään kouluun, muutit isommalle paikkakunnalle ja sulla on siellä uudet piirit, jossa voit olla kuka vaan ilman ennakkokäsityksiä, ei siinä ihmisen tarvi muuttua aivan erilaiseksi. Täytyy olla niin cool ja uskottava. Niin aikuinen. Niin bisnes. Kauluspaita päälle ja politiikasta puhumaan huoh.
Parhaat tyypit on kyllä niitä, jotka vähät välittää ajan kulusta ja on omia rehellisiä itsejään mitään kaunistelematta. Just ehkä se esittäminen ja teeskentely on pahinta. 
mur.

Ostin tai no Jake osti mulle uuden huulipunan. Keväisen fuksianpinkin sellaisen. IHANA!

Wearing my new lipstick

Nappasin myös yks päivä Gina Tricosta mukaan söpön ja sporttisen pitkähihaisen.
Kuulemma tulee mieleen Selänteen ensimmäinen pelipaita? What? :D


New gel nails :)

Chai latte

Delicious frozen yoghurtPuss,
Marjo

12 kommenttia:

 1. I love the color of your lipstick! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! It's really bright but summerish too ;D

   Poista
 2. Thank you for your comment on my blog :)

  I like your lipstick!

  http://www.valstyle.com/

  VastaaPoista
 3. OMG I love that shade of lipstick!
  And it's so perfect for your shade of skin!
  I'm jealous! =/
  A loser like me

  VastaaPoista
 4. Appelsiinit ovat just nyt niin hyviä! Kohta ne taas käy kuiviksi ja ne voi jättää suosiolla kauppaan. Terv. vähintään 2 appelsiinia/pvä ahmiva ihminen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :D Ja muutenkin joku ihme hedelmämoodi päällä, nam !!

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!