perjantai 1. maaliskuuta 2013

I like seeing you smile


Käväistiin Ellun kans eilen Bikbokin ja Cubuksen avajaisissa Skanssissa ja mukaan tarttui pari kivaa juttua Bikbokista lähinnä. Ellulle taas tarttui pari kassillista tavaraa. Nohh, saa sitä joskus. :D Vinkkinä muuten kaikille, että kyseisissä uutuusliikkeissä on tämän viikon loppuun kaikki normaalihintaiset tuotteet -30% !! :)

Mä oon niiin hullaantunu kevätsävyistä ja kaikenlaisesta pirteästä, että loistan innostuksissani auringon kanssa kilpaa, hahah.


New clothes from Bikbok
Love spring shades and sheer shirts


The most perfect nail polish ever <3


New wild & hot H&M blazer ;) 
Inspiration from hereNew jumper matching my eye color ;)
Olin muuten tänään ryhmätyöhaastattelussa. Voi luoja kuinka jännä tilanne!! Tuollaiset kilpailutilanteet on aina niin pirun piinaavia, mutta toisaalta työpaikat etsivät juuri tietynlaista ihmistyyppiä tiettyyn paikkaan, joten ei auta kuin olla oma itsensä ja toivoa parasta. Erittäin huvittavaa nähdä kuinka ihmiset, jotka ovat kuin yö ja päivä hakevat samaa paikkaa. Ja toisaalta kuinka ylipirteys ja aito kiinnostuksen puute paistaa lävitse. Toivottavasti paistoi tänäänkin, koska haluan kyseisen paikan!!! :DBooztilla herkullisia vaatteita hyvin tarjouksin tämän viikon loppuun!


From Boozt salePuss,
Marsku

6 kommenttia:

 1. Toi BikBokin lakka! ♥ Kattelin samaa toissapäivänä, mutta jotenkin jätin sen sitten hyllyyn. Kieltämättä nyt harmittaa hiukan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! ;) Ei ollut edes muuta kuin pari euroo ja suunnittelin jo, että siitä voi tehdä superhienot kevätkynnet esim. näin http://data.whicdn.com/images/41547326/tumblr_mcognk11Ft1qkgdhvo1_500_large.jpg <3

   Poista
 2. Ihanan pirteitä kuvia!:) Millasta punaa sulla on huulissa noissa kuvissa, koska just ton sävyistä huulipunaa/kiiltoa oon etsinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos!:) Mulla on sellaista Thaimaasta ostettua punaa, mutta esim Isadoralta löytyy hyvin vastaavaa, kevyttä ja kiiltävää!:)

   Poista
 3. Ihan törkeen hyvännäköinen toi bleiseri sun päällä! Jos näkisin sen hennesillä roikkumassa henkarissa, niin ei varmaan tulisi mieleen että se voi näyttää noin tyylikkäältä, mutta oot osannut yhdistää sen tosi kivasti muiden vaatteiden kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kivasta kommentista!! <3 Mäkin näin sen just tos h&m kuvassa ja tajusin, että ihan yksinkertaisilla muilla asusteilla siitä saa aika kivan ja persoonallisen!:) En ois kyllä ikinä ostanut sitä ilman tuota inspiraatiokuvaa :D

   Poista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!