maanantai 4. maaliskuuta 2013

I have found that if you love life, life will love you back


Mietittiin eilen Eltsun kans nykypäivän ihmisten älyttömän negatiivista suhtautumista kaikkeen. Jos joku on onnellinen ja tuo sen julkisesti esille, on ihminen joko huomionhakuinen tai ällöttävän itseriittoinen. Kivoista ja upeista ihmisistä täytyy väkisin löytää jotain huonoa ja inhimillistää heidät sillä tavoin. Miksi? Eikö se kerro enemmän arvostelijasta kuin arvosteltavasta ihmisenä? Asioiden hehkuttaminen koetaan ärsyttäväksi ja positiivinen asennoituminen ja innostus läpinäkyväksi tekopirteydeksi. Jos joku on päättänyt olla onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä, älkää te negatiiviset ihmiset viekö sitä heiltä pois. Yleensä negatiivisuus on jonkinlaista kateellisuutta toista kohtaan, ja jo pienestä pitäen opittu suomalainen kansantauti "toisen onni on minulta pois" ei ainakaan auta asiaa yhtään. Toisen onni ei nimenomaan ole sinulta pois. Näistä upeista yksilöstä voi ottaa esimerkkiä ja tavoitella itsekin tähtiä. 

Itse ainakin haluan säilyttää viattoman hyväntuulisen ja auttamattoman pinnallisen tunnelman blogissani. Vaikka kirjoitan useimmiten kaikesta erittäin turhanpäiväisestä ja keveistä asioista, ei se tarkoita, ettei minunkin elämässäni olisi välillä kurjia asioita tai olisin ääliö bimbo, jolla ei pyöri päässä mitään tärkeää. Kyllä muakin kiinnostaa humanitaariset kysymykset, poliittiset epävakaudet ja kehitysmaiden köyhyys, mutta tämä ei ole paikka, jossa niitä pohdin. 
Itseluottamuksenikaan ei välttämättä ole yhtä korkea kuin blogi antaa esittää. Tiedän esimerkiksi että, lihoessani kaikki kilot menevät suoraan takalistoon, mutta kroppani nyt vaan sattuu olemaan sellainen, enkä siksi löydä ikinä istuvia farkkuja. Ei myöskään olisi pahitteeksi, jos rasvaprosentti ulottuisi yläkroppaani asti. Minulla on myös ulkonevat hampaat tai kuten Jake sanoi "voisit roikkua niillä katosta" :D, koska loukkasin pienenä suuni pahasti. Mutta olen tietoinen siitä, eikä se minua vaivaa sen suuremmin. Tai itseasiassa, koska olen hyväksynyt nämä asiat osaksi itseäni, eivät ne enää jaksa ärsyttää ja keskitän ajatukset mielummin positiivisiin puoliin itsessäni. Toisaalta omistan kivat silmät, ripseni ovat luonnostaan pitkät ja tummat, sekä lihasmassa kasvaa kropassani helposti jo pienestä treenailusta kiitos lapsuuden liikuntaharrastusten ja geenien. 
 Kaikki on kiinni asennoitumisesta loppupeleissä. Itse olen huomannut, että turhuuksien ylläpito kuten hiusten värjäys, kulmakarvojen nyppiminen, uusista vaatteista haaveilu ja liikunnan ilosta hehkuttaminen tekee minut onnelliseksi, enkä edes haluaisi keskittyä vaikeiden ja raastavien asioiden pohdiskeluun blogissani. Miten esimerkiksi äijien urheiluhehkutus ja pirun kalliiden autojen himottaminen eroaa näistä asioista mitenkään? Eihän niissäkään ole loppupeleissä erityisen syvällisistä asioista kysymys. Kokeilkaa joskus vaikka ostaa merkkivaatteista asukokonaisuus ja olo on heti itsevarmempi!

 Jos jotain vielä kismittää raivostuttavan iloinen suhtautumiseni täällä elämääni tai tarkoituksellisesti annettu positiivinen kuva arjestani, kukaan ei ole pakottanut pilaamaan päiväänsä lukemalla tätä.
 Pieni muistutus teille kaikille, jotka päästävät suustaan sammakoita väärille ihmisille. ;)
Toinen todella kismittävä asia on ystävieni parissa huomaamani negatiivinen asenne toisten elämäntyyliä kohtaan. Miksi kaikkien pitäisi olla kiinnostuneita opiskelusta, hyväpalkkaisesta duunista ja supertimmistä kropasta? Ei tarvitse ja kuka päättää, mikä on oikein ja väärin loppupeleissä?
 Käsitykset elävät ja muovaantuvat koko ajan. Pitäkää pieni pilke silmäkulmassa muruset, niin minäkin teen ja sillä silmällä täällä kaikkea höpöttelen. :)


It amazes me how people can go through life with such a bad attitude toward other people. and just spew negativity everywhere they go. life is what you make it, so put a fucking smile on and give optimism a try.Pictures from Weheartit.com


- Marjo -

12 kommenttia:

 1. Täyttä asiaa! Ihmisen tulee mielestäni pitää kiinni niistä asioista, joista tulee onnelliseksi, olivat ne muiden mielestä kuinka turhanpäiväisiä tahansa.. :)

  VastaaPoista
 2. Voi Marjo, sanoit kaiken oleellisen aiheesta, joka riippu täysin omasta ajattelusta ;) Kaikki elämssä on kiinni sitä, mitä mistäkin ajattelee! Asiat ei oo hyviä tai huonoja vaan ne on asioita, joihin jokainen voi suhtautua valitsemallaan tavalla. Parasta mitä elämällään voi tehdä on ajatella ja ainakin yrittää ajatella positiivisesti. Ajatuksen voiman huomaa kyllä omasssa elämässä tosi hyvin, kun sen ymmärtää vaikuttavan molempiin suuntiin.

  Nicola

  VastaaPoista
 3. This is really a cute post! This made my day.

  I am Jenniya

  VastaaPoista
 4. Hahaa olisit voinu suoraan omistaa tän niille muutamille ihmisille ;) toi pomeriankuva on niiin huippu! Puss!

  VastaaPoista
 5. Thank you for this :)
  It's nice to be reminded that a positive attitude can get you through anything.
  "The sun always comes out after the rain"
  x x

  VastaaPoista
 6. fantastic!
  we follow each other?

  walkontheshinyside.blogspot.it

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!