perjantai 29. maaliskuuta 2013

A girl should be two things. Classy & Fabulous


Mun nuorin sisko Sabe muutti eilen omaan kotiin! Huhhuh. Tuntuu, että itse valmistui vasta äsken lukiosta ja aika menee niin hullua vauhtia. 

Mä vietin eilen rauhaisaa koti-iltaa ja katsoin kivan leffan nimeltä One Day. Kyseinen leffa piti mut harvinaisen hyvin koukussaan, vaikka en eritoten Anne Hathawaysta yleensä tykkää.
Harvoin jaksan katsoa leffoja ylipäänsä, koska mun keskittymiskyky on mitätön niihin ja haluan pitää 15 minuutin välein "mainoskatkoja" hakien jääkaapista herkkuja tai muuten vaan datailuun. Muilla samaa ongelmaa? :DKäppäiltiin eilen Katin kans kaupungilla ja Kati halus salaattia Media Cafesta. Salaatti näytti sekä ymmärrettävästi myös maistui herkulliselta, mutta herran jestas mitä raaka-aineitten pihtaamista! Jos salaatti kerta maksaa sinällään jo pienellä lautasella 7,5€, niin luulisi edes täytteitä saavan tarpeeksi. Kati joutui lopulta ottaan kaks lisätäytettä, jolloin hinnaksi tuli 9,5€! What! Turussa jo salaattibuffat maksaa tuon verran sisältäen kahvit, teet sun muut. Voi Kokkola...Tehdään Saben kans tänään tilaus Everyday Mineralsille. Jee ! :) Ja pitäs tilata myöskin pari kynsijuttua netistä vielä lisää.


/ Mabe

8 kommenttia:

 1. Great photos!! ;) Would you like to follow each other via GFC, bloglovin' and facebook?

  Evi xoxo

  The Notebook of a Fashion Lover

  VastaaPoista
 2. Hi dear
  Absolutly agreed with your title
  xoxo

  VastaaPoista
 3. great pictures! thank you for comenting:)

  xxx http://littlemermaidss.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia :)

  jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista

Thanks for leaving a comment, I greatly appreciate your taking time to do so!